• jyns00
    dandelion88 skrev 2017-01-30 11:07:56 följande:
    Tack :) det var skönt att få körkortet gjort! Är ju ändå 28 år gammal ;)

    Det var inte meningen att bli gravid i samband med nytt jobb.. vi ville ha ett till barn nu och började smått försöka, sedan dök Mitt drömjobb upp så då tog jag det och vi la babyplanerna på is. Bara det att jag redan var gravid i första/andra veckan. Det var en tillsvidareanställning utan provanställning först så hade tur där.. var lite jobbigt att behöva berätta för chefen att jag var 3 mån gången redan 1a veckan. Säkert en del kollegor som reagerade med men det spelar ingen roll, jag är överlycklig över att det blev som det blev :)

    Jag har ett planerat snitt på grund av att jag födde min första dotter med snitt då hon låg i säte och vändningsförsök misslyckades. Jag hade då inget annat val och var livrädd för operation. Nu känner jag mig dock trygg med det eftersom jag hade en positiv upplevelse. Nu är jag istället livrädd för vaginal förlossning, det har jag väl alltid varit men ännu mer nu.. när det finns risker så som att mitt ärr kan gå upp (liten risk dock). Får jag värkar innan den 3e Mars ska jag dock försöka vaginalt med villkoret att jag får avbryta för ett snitt om något känns fel. Dock övertalar dem ju allt de kan för att man ska fortsätta vaginalt så det är nog svårt att avbryta.. får se vad det blir! Min första dotter fick jag värkar med dagen innan bf och fick "akutsnittas" men under lugna omständigheter.. så kan hända att det drar igång tidigare med denna! Min mamma har förlöst båda sina barn innan bf.
    Jag är som dig lika rädd för en förlossning och med min dotter blev det planerat kejsarsnitt då hon låg i sätes och vändningsförsöket misslyckades. Jag kan säga att jag är superrädd, har varit det sedan jag förstått att detta ska jag göra för att få barn. Men nu har jag läst på en hel del, pratat med många om rädslan och med min bm. Nu är jag faktiskt taggad men jag vill samtidigt inte genomgå en till magoperation (kejsarsnitt). Jag vet att jag kommer klara det och med hjälp av min sambo. Jag vet att även du kommer klara det!
  • jyns00
    Kristallen2017 skrev 2017-01-31 00:43:46 följande:
    Samma bf som jag.. Vem hinner först?! :))
    Ja vi får se :) första eller andra barnet? Känner du av något?
  • jyns00
    Kristallen2017 skrev 2017-02-18 11:19:07 följande:

    Födde en frisk pojke i torsdags, det kom igång av sig själv så behövde aldrig igångsättning.
    2495gr o 45cm.. Underbart! Lycka till alla!!


    Grattis va kul ???? hur känns det att vara tvåbarnsmamma?
  • jyns00

    Jag har fått reda på att imorgon ska jag och min sambo infinna oss på BB imorgon för att ha koll på hur det är med mig, bebis och mina gallsyror. De har förhöjt sig under veckan. Ev blir det en igångsättning, livrädd då detta är mitt andra barn men min första vaginala förlossning. Snälla ge mig lite stöd kring igångsättning!!

  • jyns00

    Den 28/2 kom min dotter till världen, efter 38 timmars förlossning avslutades denna med kejsarssnitt. Allt är bra med oss :)p

Svar på tråden BF Mars 2017?