Inlägg från: Coccolina |Visa alla inlägg
  • Coccolina

    b12 brist?

    mjölkpaket skrev 2016-12-30 20:57:20 följande:

    Japp dom proverna var normala. Tack iallafall! Jaa, det ska jag verkligen göra den här gången när jag är lite mer påläst!


    Vad var ditt TSH?? För många läkare säger att det är inom normala värden när det egentligen är lågt... Väldigt vanligt för att läkare inte är så insatta i Hypotyreos...


    Jag har båda hypo och B12... så har svårt att säga vad som är symptom på vad Men ja jag hade pirrande i händer, fötter och tungan....... Så antar att man kan ha det på olika ställen:-P 


    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
  • Coccolina
    mjölkpaket skrev 2017-01-01 22:20:26 följande:

    Celiaki, nej inga prover tagna. TSH låg på 1,8 för 4 år sedan. Säger mig inte så mycket... är inte så påläst på hypo..? Lustigt att du (coccolina) nämner tungan, de senaste dagarna tycker jag mig ha blivit lite "numb" längst ut på tippen... Gulliga ni är som tar er tid o svara, tack! ????


    Hmm 1,8 då kan man utesluta Hypotyreos  


    Då skulle det kunna vara att det har med B12 att göra Det är ju vanligt att B12 feldiagnosticeras som MS.... Vilket ju tyder på att det kan ge mer symptom än vad man tror... Det som är bra är att man snabbt mår bättre när man får B12 tillskott... Jag fick börja med 5 sprutor och sedan dess har jag en tablett om dagen (resten av livet....) 


    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
Svar på tråden b12 brist?