Inlägg från: KarlssonsKalle |Visa alla inlägg
  • KarlssonsKalle

    Pizzatopping!

    Har kört följande det senaste gångerna:
    Tomatsås
    Tunt skivad entrecote
    Pressad vitlök
    Gul lök
    Ost.
    När den tas ur ugnen häll på lite bea.

    Undvik alltid champinjoner då det förtar smaken.
    Om ni äter pizza i Italien så finns endast champinjoner med på speciella svamppizzor aldrig på andra.

  • KarlssonsKalle
    klyban skrev 2017-01-13 11:11:58 följande:

    Det blir mer en varm macka, om man ska fuska så är en tortilla rätt bra till ändamålet.

    Själv gillar jag ha smakrika saker på pizzan, så smakrik ost, smakrik skinka och det som går uppgradera till smakrikt.
    Mozzarella är ju som den är.
    Samma fel som jag alltid gör hemma, och det är att m an vill ha på så mycket, så det blir för mycket.
    Det blir gott som attan, men det blir svårhanterligt att hantera pizzan ifrån bänk, till plåt/sten eller vad man har.
    Sen är det gott och dressa pizzan efteråt, em grönsaker och sås i någon variation.


    Blir det inte lite väl tunt med tortillabröd?
  • KarlssonsKalle
    klyban skrev 2017-01-16 12:43:22 följande:

    Jo, det blir rätt tunt, men anpassas man mängder man lägger på så blir det okey för fuskpizza.
    Det jag protestera emot ovan, är så fort man tar bröd så får man ingen som ens smakar åt pizza hållet.
    Dock får man en jävligt god varm macka.
    De gånger jag gör så, är de gånger jag köper tortilla och det blir över.

    Annars är ju det en enkel sak och göra pizza deg, den kan man göra dagen innan man man så vill, så blir den bättre tom.
    Förvaras i kylen då, och aldrig något varmt i så jästen aktiveras för mycket.


    Det senaste gångerna jag gjort pizza hemma så har vi köpt det färdiga pizzakittet för ca 14-15kr. Degen är helt ok och det går fort att få ut den på plåten.
  • KarlssonsKalle
    klyban skrev 2017-01-17 12:10:22 följande:
    Sen har du pizzerior som kan sälja också.
    Nu snackar vi ju om att göra pizzorna själv.
Svar på tråden Pizzatopping!