• Xantan85

    IVF Januari 2017

    Vad kul det är att läsa om hur det går för er alla, jag håller tummarna som en tokig för er! 

    Skoj med alla bloggar också, tack!  jag har ingen blogg, men jag skriver så ärligt och öppet jag kan på min instragramsida padda_blir_prinsessa heter jag där om ni vill följa mig!

    VUL och blodprover för andra gången denna vecka i morgon! Nervös som fasen alltså!!! 

  • Xantan85

    Sitter och väntar på att få ta blodprover nu.. hade bara tre äggblåsor över 1 cm, typ 15 st under 1 cm, kändes inte så bra att dom var så små.. ingen aning om vad som händer nu, men min doktor tror att jag får höja dosen ytterligare på gonal F!

    Fasen va ledsen jag känner mig nu..

    På blodproverna kollar dom hormonnivåerna tror jag.

  • Xantan85

    Fick svar att Falun att öka gonal F till 225 enheter och ett tredje VUL på måndag! Tydligen skulle jag inte alls ge upp! ????????????????

    Känns så skönt att dom tror att det kan gå vägen!

  • Xantan85
    Emsoff skrev 2017-01-19 22:14:59 följande:

    Varför skulle du ge upp? Inte hört om att det inte skulle gå att få dem att växa tidigare. Kan det hända?


    Jag har legat på så låg dos, och dom är absolut inte stora nu, så därför kändes de som att de inte skulle hinna växa på sig, att det gick för sakta! Men jag har aldrig gjort det här tidigare, var bara min oro! För dom tror att de kan växa till sig över helgen så kanske får jag plocka!
  • Xantan85
    Emsoff skrev 2017-01-23 06:57:14 följande:

    Xantan85 Stort lycka till i dag! Tänker på dig! <3


    Tack snälla du! Det gick över förväntan, jag ska ta äggmognadsprutan redna i morgonkväll och äggplock blir då på torsdagmorgon klockan 8!!!

    Håller alla tummarna för er nu!!
  • Xantan85
    Emsoff skrev 2017-01-23 19:51:44 följande:

    Tack! Har precis kommit fram till hotellet i Falun. Astrött! Så tror att jag kommer slockna gott! Åker ni ner på onsdag? Eller fick ni en tid senare på dagen? Så skönt att det gick bra för er!


    Ja vi åker ner på onsdag, så jag har bokat hotell nu! Jag är så nervös!! Kommer hålla tummarna för er hela dagen i morgon!!
  • Xantan85
    Emsoff skrev 2017-01-24 11:14:52 följande:

    Hallå! Har nu gjort mitt äggplock i Falun. Och det gick jättebra. För mig var det en 1 eller 2 i smärta på en skala 1-10. Så jag hade nog en väldans tur. Tyckte att det gjorde ondare att sätta infarten faktiskt.

    Har också fått intralipid-dropp. För att motverka eventuellt missfall. Ska få det var tredje vecka i början, OM jag nu blir gravid.

    8 ägg fick de ut. Och de sa att det antagligen blir långtidsodling i 5 dagar. Beror på hur många av äggen som blir befruktade. Får svar om det imorgon.

    11 februari blir min testdag.


    Men va roligt att läsa att det gått så bra, jag tror att det kommer ta sig för er! Fick en sån känsla! :D Va duktig du har varit!!
  • Xantan85

    Ja nu tickar klockan på! 20.00 ska jag ta min ägglossningsspruta! Det börjar bli riktigt nervöst nu, lilla vovven är hos hundvakten och i morgon börjar resan ner mot Falun, torsdag 8.00 blir det äggplock. 

    Jag har för tillfället ganska så ont i magen och är så svullen att byxorna inte går att knäppa. har fått en hel del Äl-flytningar också så jag tror att kroppen gör sig redo nu! Kanske ska kunna gå det här! Solig

  • Xantan85

    Nu är jag förvirrad, får man äta frukost innan äggplock? Har för mig att dom sa de när dom ringde, men nu läser jag överallt att man ska fasta?! Hörde jag helt fel?? Gör äggplock i Falun i morgonbitti

  • Xantan85
    Milla8101 skrev 2017-01-25 21:08:06 följande:

    Bara rinnande föda, som kaffe, juice, youghurt tex. Vatten är bra för dina kärl.

    Så ät en rejäl kvällsmat :)


    Men oj, vilken tur att jag googlade, är helt säker på att hon sa att jag skulle äta frukost innan jag kom! Å vi som bor på Grand och jag har längtat efter hotellfrukost ! Haha skit också!!
Svar på tråden IVF Januari 2017