• orzia1

    BIM februari 2017

    Hänger med här jag med.

    Bim runt den 25/2

    Är testgalen så har precis slutat testa med ägglossningstesterna, och graviditetstesterna ligger här hemma redo för att börja användas.

  • orzia1
    HoppasPåEnTill skrev 2017-02-07 19:15:16 följande:

    Vad använder ni för ÄL-test?


    Jag köpte massor av test av en kompis. Både graviditetstest och ägglossningstest. Har typ asmånga så säljer gärna lite för 4 kr testet plus porto. Hör av dig om du är intresserad.
  • orzia1
    yennie84 skrev 2017-02-09 08:32:33 följande:

    Ser ngn mer än jag strecket i den stora eller ser jag vad jag vill se?


    Jag ser. Grattis
  • orzia1
    Snultan skrev 2017-02-09 10:42:48 följande:

    Cd 13 idag och testet visar ett skarpt rosa test dock ej positivt. Men jag tycker att detta är det starkaste hittils så jag hoppas hoppas jag får fullt utslag snart. ÄL på söndag enligt app.


    Verkar närma sig
  • orzia1
    Emmie79 skrev 2017-02-09 11:51:23 följande:

    Jag känner igen mig. Själv fyller jag 38 i år och har inga barn sen tidigare så klockan tickar på...

    Igår gick en kompis ut på Facebook med gravidmagebild och skrev att de skulle få en bebis i juni. Jag började gråta. Jag skulle också fått min bebis i juni men fick missfall i november och sörjer detta fortfarande.

    Man vill ju vara glad för alla som är gravida men jag har faktiskt svårt för det.


    Det är normalt att man känner så. Har fått många mf jag med så vid varje possitivt test så blir jag intr alltid så glad. Är ju ingen garanti att det ska gå bra. Går du o pratar med ngn kring sorgen över mf ?

    Kram
  • orzia1
    Emmie79 skrev 2017-02-09 15:46:18 följande:

    Ja jag går faktiskt och pratar med en terapeut om detta pga att jag insåg att jag var så ledsen över missfallet och hade problem att gå vidare. Det hjälper absolut att prata om det men det är ändå svårt att försöka "glömma" när man hela tiden blir påmind genom andra. Jag känner mig tyvärr ganska bitter och jag brukar normalt sett inte vara en bitter person så det är tufft att inse det.


    Jag brukar försöka tänka att jag är avundsjuk på att de är gravida, inte på personen i sig,varken på bebisen i magen el den som är gravid, då hjälper det mig och inte bli bitter. Har inga lätta graviditeter när jag väl blir gravid o går längre än v 12, så jag kan känna bitterhet över de som har sådana mysiga graviditeter osv, men försöker att tänka att man vet inte allt om alla människor. Har många kompisar som ej berättar om sina mf och då är det lätt att tror men vafan nu lyckas de på första försök osv... Har själv drabbats av så många mf så jag knappt räknar mer. (Över 15 st under ca 9 års tid) och har även ett änglabarn ( plus 2 st levande) så jag förstår dina känslor mkt väl.

    Kram
  • orzia1
    CissiAlicia skrev 2017-02-09 16:18:55 följande:

    Idag kom mensen på bim +4. Snacka om att man hann få förhoppningar. Nya tag efter denna mens.


    Kram o hoppas det går vägen nästa månad
  • orzia1
    Emmie79 skrev 2017-02-09 19:42:56 följande:

    Men stackare, vad du har varit med om! Det känns tröstande att du är hoppfull och inte bitter, och att du nu har två barn! Jag hoppas att jag kan hjälpa någon nån gång som varit med om samma sak, det man behöver mest är ju att känna att man inte är ensam. Tack för dina hjälpsamma ord.


    Jag tror att allt har en mening även om det är svårt att se meningen med allt skit när man är mitt uppe i det.

    Jag är övertygad om att ni tids nog kommer få ett barn, även om jag förstår att det inte känns så just nu.

    Kram
  • orzia1
    Snultan skrev 2017-02-10 08:20:34 följande:

    Jag vet att man inte ska testa med morgonurin men jag var så otålig/nyfiken och såklart var det mkt svagare än igår. Jag ska ta ett nytt test runt 11-tiden och se om det ökar.

    Annars får jag anta att det var positivt igår med stegring senare under dagen?


    Det jag tycker är så lurigt med tester är att man måste i princip pricka in exakt timme när det stegras. Och då måste man testa typ hundra ggr om dagen. Nu testar jag ändå ca 3 ggr om dagen med ägglossningstest.

    Testa en gång typ en gång om dagen, fick ej starka utslag men tog blodprov och fick veta att jag ändå haft ägglossning. Vi har sex varje dag från mensens slut till ngn dag efter förväntad ägglossning, sen så varannan dag.

    .
  • orzia1
    Snultan skrev 2017-02-10 18:44:24 följande:

    Funderar om jag ska testa kl 22 ikväll eller om jag ska testa kl 11 imorgon. Bara 2 stickor kvar nu. Finns risk att missa stegring om jag väntar till kl 11 imorgon?


    Har du bara två kvar så hade jag testat imorgon
Svar på tråden BIM februari 2017