• Sofiamy

    BIM februari 2017

    fritil9 skrev 2017-01-21 17:15:43 följande:

    Är detta positivt??


    Jag är väldigtdålig på att analysera dessa tester men jag tror inte stt det är 100 positivt men att det är väldigt nära, passa på o mys och fortsätt testa!
  • Sofiamy
    fritil9 skrev 2017-01-21 17:41:48 följande:

    Tyvärr hjälper nog inte myset så mycket! Vi är två tjejer! Hihi! Men funderar på om det är försent att inseminera på måndag morgon? Hmm? :)


    Haha, man kan väl mysa ändå? Hm, insemination är ju inget jag är påläst på men om jag hade varit dig hade jag fortsatt testa och fortsätter/ blir testet starkare fram till måndag borde det ju vara lugnt?
  • Sofiamy
    fritil9 skrev 2017-01-21 18:29:46 följande:

    Jo klart man kan! Men tänkte att du syftade på sex för att bli gravid! :) tänkte göra ett digitalt ikväll för att se!


    Det låter klokt, så gör jag med när mina "billiga" stickor stegras så tar jag ett clearblue för att dubbelkolla! Lycka till och hoppas går vägen!
  • Sofiamy
    Snultan skrev 2017-01-21 21:40:04 följande:

    Fortf Toknegativt test o enligt app är ÄL idag :/ idag kände jag dessutom en sån där typisk äl smärta rätt tydligt oxå. Jag vet inte vad jag ska tro... Nu har jag bara ett test kvar får väl testa imorgon... annars får man väl bara hålla tummarna att de ändå va äl å att de blev nåt fel på testerna el nåt.. ömma bröst har jag med å lättretlig.. vet ej om de hör samman. Men men inget mer å göra än å vänta å se.. bim 4 feb


    Jag hoppas det tar sig ändå, jag har med BIM 4 februari!
  • Sofiamy
    Emmie79 skrev 2017-01-22 18:41:59 följande:

    Tog just ett ÄL-test som visade glad gubbe! (CB Digital) Äntligen!

    Då bör ju BIM vara om 14 dagar, eller hur räknar ni? Har haft ganska oregelbunden mens sen jag slutade med p-piller så jag vet inte exakt.

    Nu kör vi!


    woop woop! kör på! jag hade med glad gubbe under helgen och BIM 4 februari, jag har ca 12 dagars lutealfas! 
  • Sofiamy

    Jag är på äl+4 jag med men inga känningar alls, lite ilningar långt ner mot blygdbenet, men det har jag alltid från äl fram till mens, så mina förhoppningar är redan låga ????

  • Sofiamy
    Stardust skrev 2017-01-26 08:03:28 följande:

    Någon som har bim runt den 2 feb? Isåfall, har du några känningar? Jag har molvärk på kvällarna när jag ska lägga mig. Är det mer vanligt att ha molvärk kvällstid? Om det nu skulle vara att livmodern växer borde man väl känna av det under dagen också :-/


    BIM 4/2 absolut inga känningar alls.....
  • Sofiamy
    Mojje16 skrev 2017-01-30 11:01:21 följande:
    Jag testa igår morse och fick också negativt. Bim-4, känner absolut inget. Så tror det är kört för min del också. Vi är inne på 9:onde försöket..
    Jag twatade också bim-4 och totalt och helt blankt, men hade förväntat mig det då jag inte känt något alls, och nu lite "spotting" flytningar så väntar på att mensen punktligt ska trilla in.....
  • Sofiamy
    Snultan skrev 2017-01-31 10:58:39 följande:

    Jag läste precis att oregelbunden mens kan vara symtom på att man inte har någon äl (!) Eller att man bara har det ibland. Hua! Detta kan man se med ett enkelt blodprov. Ska ta ett sånt blodprov om jag inte lyckas hitta äl denna månad.


    Matheus 131002!
    Vart tar du prover för att se om äl skett? På vårdcentral eller hos bm?
  • Sofiamy

    Åh! Stort grattis till alla er som plussat, det är så underbart med goda nyheter! Själv kommer mensen om en-två dagar då temp droppat och spottings kommit! Stor kram till er!

  • Sofiamy
    Snultan skrev 2017-02-10 11:25:49 följande:

    Cd 14 idag och nu kl 11 tog jag ett nytt test som var starkare än igår samma tid :D nu vet jag iaf vilken tid jag ska testa dock svårt när man jobbar oregelbundet och inte har möjlighet att testa på jobbet.

    Men iaf då... hm detta är ju inte riktigt positivt väl? På g eller vad tror ni?


    Det är inte positivt tyvärr men fortsätt testa och sexa loss, du är ju fertil även innan ÄL och spermier överlever ju i upp till fem dagar i din kropp! kör på och lycka till
  • Sofiamy
    Snultan skrev 2017-02-22 22:52:00 följande:

    Jaha. De va de. Nu kom mensen som ett brev på posten. Verkligen inte väntat. Faaaan vad less jag blir.

    ;( ;( ;(

    Lycka till ni andra!

    Jag vet inte om jag orkar gå över till mars tråden, känner att jag blir helt knäpp och deppig av allt testande hit o dit... buhu


    åh, vet hur det känns, ett jäkla kämpande, att något som sägs vara såååå naturligt är så svårt :/, jag hoppas i alla fall att vi ses i mars-tråden. stor kram!!!
Svar på tråden BIM februari 2017