• Johannus

    Farmen

    Hej alla "Farmen" tittare! Nu börjar det efterlängtade programmet om 15 minuter.

    Här kan vi diskutera om deltagarna och farmen livet.
    Hoppas vi får lika trevligt som vi hade när vi diskuterade BFS.

  • Svar på tråden Farmen
  • Johannus

    Läste i går på Farmen sidan att de kommer att bli massor av (göka) och intriger......Kan bara tänka mig att det är Storbonden denna vecka och Gårds karln som står för detta. Niklas och Hans kommer nog att hålla sig lugna som det verkar nu, men vem vet :) ?

    Jag hoppas att Gutta ger Linnea och Alex en ordentlig utskällning i morgon för deras lathet gör så att det är tråkigt att se på Farmen. Och om det andra deltagarna har lyckats med sina jobb då ska inte Linnea och Alex dela på vinsten.

  • Klickerträna
    Linnis92 skrev 2017-01-11 20:53:52 följande:

    Jag AVSKYR Linnea, få bort henne fort!

    Nicklas och Maria är mina favoriter hittills. Tycker inte man fått se så mycket av många än


    Haha, det är det jag säger! Hon är fruktansvärd. Ignorant och helt ovetandes om vad folk verkligen tycker och tänker. Hon vill bara bossa över andra, men verkar inte ha hjärnceller nog att inse att hon aldrig mer blir storbonde och minsann kommer få smaka på sin egen medicin om några dagar.

    Jag kan väl officiellt lägga min röst i vadslagningen på Niklas då.

    Gillar Hans som sjutton också, men chansar på Niklas för lite spänning. (Gissar på att andra väljer Hans, så). Jerry verkar bra med. Den där unga kullen med kors under ögat verkar ju inte så dum (som han ser ut) heller. Och de flesta av de unga tjejerna verkar någorlunda normala/vettiga. Men ännu har man ju bara fått se smekmånaden, som ni nämnt. Värre blir det när hungern eskalerar och uppdragen blir svåra och det är ont om folk kvar att utföra allt.

    I alla fall - jag röstar härmed på Niklas.
  • Johannus
    Klickerträna skrev 2017-01-11 22:35:26 följande:
    Haha, det är det jag säger! Hon är fruktansvärd. Ignorant och helt ovetandes om vad folk verkligen tycker och tänker. Hon vill bara bossa över andra, men verkar inte ha hjärnceller nog att inse att hon aldrig mer blir storbonde och minsann kommer få smaka på sin egen medicin om några dagar. Jag kan väl officiellt lägga min röst i vadslagningen på Niklas då. Gillar Hans som sjutton också, men chansar på Niklas för lite spänning. (Gissar på att andra väljer Hans, så). Jerry verkar bra med. Den där unga kullen med kors under ögat verkar ju inte så dum (som han ser ut) heller. Och de flesta av de unga tjejerna verkar någorlunda normala/vettiga. Men ännu har man ju bara fått se smekmånaden, som ni nämnt. Värre blir det när hungern eskalerar och uppdragen blir svåra och det är ont om folk kvar att utföra allt. I alla fall - jag röstar härmed på Niklas.
    Jag gillade Niklas från första dagen så jag kommer också vadslå Niklas
  • Klickerträna
    Johannus skrev 2017-01-11 22:49:56 följande:
    Jag gillade Niklas från första dagen så jag kommer också vadslå Niklas
    Mm Min sambo valde Hans och jag Niklas efter första avsnittet . Blir spännande att se hur rätt eller fel vi har
  • Johannus
    Klickerträna skrev 2017-01-11 23:26:05 följande:
    Mm smile1.gif Min sambo valde Hans och jag Niklas efter första avsnittet smile1.gif . Blir spännande att se hur rätt eller fel vi har smile1.gif
    Jokrarna som kommer in efter halva programmet kan ju vinna det hela vilket jag tycker egentligen är fel då det inte byggt upp Farmen.

    Farmarna borde ha förtur.
  • Deceree1

    Men gud! Har ni lärt er alla namn redan !:) jag ligger efter. Jag vet ju vem Linnea är. Hon verkar tro att alla tycker att hon är en bra ledare haha. Det gör om ju inte.

  • Johannus

    Så då var kvällens program klar.......Jag vet i alla fall vilka som jag vill ha ut på engång :)

    Som jag sagt jag värjer till vinnare Niklas

  • misil

    Även jag ser Nicklas som favorit en person som smyger i vassen och inte vill delta i konflikterna men gärna spär på dessa.
    James ja vad ska man säga,har antagligen noll självinsikt ser sig som ledare,kvinnotjusare och tror att han skapar harmoni i gruppen fast det är precis tvärtom.

  • Klickerträna
    misil skrev 2017-01-12 20:18:09 följande:

    Även jag ser Nicklas som favorit en person som smyger i vassen och inte vill delta i konflikterna men gärna spär på dessa.
    James ja vad ska man säga,har antagligen noll självinsikt ser sig som ledare,kvinnotjusare och tror att han skapar harmoni i gruppen fast det är precis tvärtom.


    James och linnea är ju lika bakom flötet båda två! Sorgligt.
Svar på tråden Farmen