Inlägg från: summerlove |Visa alla inlägg
  • summerlove

    Körkort / nervös, hur förändrar jag min rädsla och känsla

    Hej jag har under dem senaste åren sen jag blev 18, gett mig på körkorts försök.
    Men under åren har de kommit saker ivägen alltifrån fick barn, flyttat fundor,3 olika dignoserade värksjukdomar. Men för 2 år sen var jag väldigt väldigt nära ta körkort. Jag lyckades boka in rubb och stubb. Har lite läs och skrivsvårigheter, så va lite orolig för den teoretiska provet, och lite orolig i körningen för är lite stressad/nervös i trafiken, men klarade teorin galant, men sen när jag skulle köra upp och de gick inte bra, gjorde saker som jag aldrig tidigare gjort fel på, så kugga. 
    Vilket var otroligt jobbigt, då var jag 24 år och kände redan pressen att man skulle haft de för länge sen osv. Och aldrig haft självförtroende eller själv känsla. så tog hårt, men fortsatte fick ny tid, men samma sak jhände igen, kuggad nr 2!
    sen var jag tvungen läsa upp teorin igen för håller ju bara 1-2 mån då. Så oro igen, men lyckades. Skulle köra upp en 3 gång och de gick verkligen käpp åt helvete. Kändes som bara blev värre och värre. Så den 4 gången kände jag bara något lite fel och trodde nästan jag klarat de, men icke. Jag kuggade alltså en4 gång. Värdelös.. Då gick även min skriv teori ut en 3 gång så fick skriva upp igen och kugga då där med 1 poäng.. var precis som ställt in mig på att jag kommer ändå aldrig klara uppkörning lönt kämpar här, sen efter den kuggningen så gav jag upp plus pengarna va slut. på 6år med fram och tillbaka med körkort 60000:- gått men fortfarande inget körkort. surt.

    Så nu har de gått 2 år, känner mig värdelös.Men vill verkligen ha mitt körkort. 
    Men vet inte vad jag ska göra för bli av med rädslan för misslyckas igen? Och nervositeten som jag har när jag kör, min körlärare sa dem gjort allt dem kan, och vi kört så mycket så de är bara jag som kan re ut de själv.

    Känner mig ensam för vet inte hur jag slutar bli stressad och nervös i bilen?
    Och hur kommer jag över rädslan om kugga igen??

    Tacksam för svar. 

  • Svar på tråden Körkort / nervös, hur förändrar jag min rädsla och känsla
  • summerlove

    Tack för era svar! 

    Nä sant, fast då borde väl körläraren sagt detta, dem säger jag varit körklar sen första uppkörningen, annars skulle dem inte skickat mig dit. Och har en rädsla för att kugga då väldigt lågt sjävförtroende /sjävkänsla. Så när inspektören ska döma mig, blir jag jätte nervös. Men tankarna har absolut slått mig, att kanske bara låta de vara

Svar på tråden Körkort / nervös, hur förändrar jag min rädsla och känsla