Inlägg från: gammelpysen |Visa alla inlägg
  • gammelpysen

    Ruvartråd

    Hoppar in här. Ruvardag 2 med 5dagars blastocyst. Tredje försöket och sista FET efter vårt ÄP i höstas. Inga direkta symptom mer än lite molvärk. Drömde om hela IVFkarusellen i natt - i ena stunden var jag höggravid, i nästa fick vi veta att allt gått fel från början.. suck.

    Har inte riktigt ställt in mig på detta FET. Tidigare gånger döpte vi knoddarna men denna gång försöker jag vara stoisk i väntan på TD. Begränsar mitt kaffeintag till en kopp om dagen, tänker ligga lågt med träning kommande veckan.

  • gammelpysen

    Hur går det för er andra som ruvar? Dag tre med femdagars och inga symptom... suck... gick väl inte vägen den här gången heller ...

  • gammelpysen

    Jag hade världens pms vid insättningen. Tog upp det med läkaren som sa att det snarare är positivt eftersom det betyder att man har progesteron.

    När har du TD?

  • gammelpysen

    Samma datum, också 3/3. Senast jag gjorde FET fick jag mens som vanligt. Med andra ord borde det komma senast helgen om det inte gick vägen.

  • gammelpysen

    Haha, hade kunnat vara jag! Är så nyfiken på om det gått vägen... tror dessvärre inte det. Har inga som helst symptom. Ruvardag 3 med blastocyst.

  • gammelpysen

    Jag är rätt övertygad om att det är kört. Inga symptom. Samtidigt har man googlat sönder sig själv efter just symptom efter bara några dagar. Kanske inte troligt att man känner några så här tidigt...

  • gammelpysen

    Vi gjorde ÄP i oktober. 16 ägg gav 6 befruktade ägg. 1 sattes in, 2 till frysen. ET gav ingenting, FET i december som också gick åt skogen.

    Om inte detta går vägen (tror även detta gick åt helvete som sagt) så kör vi väl på med nytt ÄP i april-maj. Vi har försökt få barn i över två år. Min make har både få och slöa spermier och jag har ingen ägglossning, så våra chanser att lyckas är i princip obefintliga utan hjälp. Känns otroligt surt. Nu försöker man blicka framåt mot ett liv utan barn, men blir ständigt påmind om det då det kryllar av barn omkring oss.

    Hur ser er resa ut?

  • gammelpysen
    Sessi24 skrev 2017-02-22 17:38:17 följande:

    Hoppar in oxå om det är ok?

    Satte in 2 st embryon 3dagars igår.

    Är första IVF, och gjort ett färskt och det här blir 3dje frysåterföringen.

    Även första gången på egen ägglossning utan något hjälpmedel, har haft ett uppehåll på 2 år och gått ner 35 kg i vikt =)

    Fick regelbunden mens på köpet av viktnedgången.

    Så första gången jag fick tillbaka 2 ägg.


    Vad duktigt! Jag har funderat på att gå ner lite för att se om jag få igång min ägglossning. Är dock normalviktig, äter bra och tränar, så vill inte bli av med mensen heller. Grymt imponerad av dig. Hoppas det går bra nu!
Svar på tråden Ruvartråd