Inlägg från: Strudel |Visa alla inlägg
  • Strudel

    Så himla ledsen, är så ful

    Jag känner så ibland också!
    Är van att träna mycket, hade alltid en rätt så fast kropp osv men pga tidigare missfall vågar jag den här graviditeten i princip inte göra ngt mer än att gå långa promenader med vår hund. Så jag har inte bara lagt på några kilon nu men känner mig generellt mjukare/ hängigare överallt. Not so nice! Har också fått "monster bröst" redan medans min personliga ideal är att ha små bröst...
    Oi och min hy har även blivit sämre under graviditeten, gått från okej till dålig.

    Så det finns många, många anledningar att vara missnöjd för min del!

    MEN, jag är ändå inte det 95% av tiden, för att jag vet att min kropp gör exakt det den ska, nämligen vara den perfekta platsen för min lilla bebis att växa till sig, och att förbereda "mjölkbaren" som ska ge näring till den lille när den kommer ut. Så kroppen gör ju verkligen ett rent underverk just nu, skapa och gynna ett nytt liv! Min sambo tycker jag är jobbig när jag ibland pratar negativt om min kropp, han tycker jag ska absolut ha en riktig mammakropp och att det är bra för barnet.

    Så snälla TS, försök inte oroa dig mer över ytligheter, även om det ibland är svårt! Rent praktiskt så tror jag att du efter födelsen kommer gå ner ganska snabbt en del av dina extra kilon igen, och sen kan du ju börja träna igen efter några månader, kanske med din sambos hjälp? (Han tar bebisen du drar till gymmet en timme).
    Bristningarna kommer blekna med tiden. Men du kommer alltid ha ditt barn, och ärligt talat tror jag inte du kommer ens tänka på din kropp så där när bebisen har kommit!

    Om du ändå tror att du kommer för alltid vara sjukt missnöjd tycker jag dock att du kan redan nu öppna ett nytt sparkonto hos typ Avanza eller din nuvarande bank och att du börjar spara till en bukplastik, bröstlyft eller vad det nu är du vill helst ha (hos en BRA klinik!!! Jätte riskfyllt med såna ingrepp) så att du har möjlighet om 3, 5, 10 eller hur många år det nu tar att spara ihop pengarna, att operera dig. När du har sparat ihop pengarna vill du kanske ändå hellre använda de för en ny bil eller lyxsemester men man vet ju aldrig ;) Kanske hjälper det dig att vara lugnare och fokusera på annat iaf.

Svar på tråden Så himla ledsen, är så ful