Inlägg från: bubbelfika |Visa alla inlägg
  • bubbelfika

    Gravid Bf Oktober 2017

    Jag plussade idag på bim -1 :) första barnet och är så lycklig och chockad ! Skulle också gärna vara med i fb grupp om det finns möjlighet :)

  • bubbelfika
    becka1989 skrev 2017-02-06 18:00:24 följande:

    Hoppar in här, plussade svagt i onsdags och starkare i lördags.

    Testade med sticka sånt där billigt test så har inte riktigt tagit in att jag är gravid då jag inte litar på dom testen haha så har köpt ett cb nu som ska tas imorgon bitti istället.

    Hur gamla är ni? Första Barnet?

    Är 27år andra barnet första är 9månader :)


    Ska också ta ett cb imorgon eller onsdag mest "för att" det ska kännas mer på riktigt. Fick dock ett tydligt plus igår. :) känns verkligen inte på riktigt än, kan inte förstå för hade ställt in mig på att det kunde ta tid och hoppades på ett plus inom ett år. Men det tog sig försök 1! för oss är det första barnet och vi är 24 och 23. Jag är så glad men har inte berättat för sambon än för jag ska överraska honom i veckan efter vi varit ute och ätit middag:)

    Hoppas så att allt ska gå vägen <3
  • bubbelfika
    DearFox skrev 2017-02-07 06:29:02 följande:

    Jag och min sambo är 25 och 26 år och det är vårt första barn ^^ när jag skulle berätta för honom hade jag lagat en fin middag och köpt en present. Hade hittat en röd liten ask med en rosett som jag lagt en napp i, vi kan knappt tro det någon av oss xD kännsså overkligt!


    Åh vad fint sätt att berätta för sambon på! jag ska berätta för min imorgon! Vet inte hur tusan jag lyckats hålla tyst sen i söndags... men jag har köpt ett litet set kläder och ska slå in tillsamans med ett digitalt gravtest. Ska bli så kul att få se hans reaktion! Kan inte heller förstå att det är på riktigt..
  • bubbelfika

    Plussade som sagt i söndags tydligt och tog sen en till sticka Igår på bim+0 och ett digitalt idag på bim+1 :D imorgon ska jag ringa BM :)



  • bubbelfika
    Lexiiin skrev 2017-02-08 21:13:35 följande:

    Var på akuten inatt då smärtan blev värre.. det var en gulsäck i livmodern men också vätska.. ska tillbaka på fredag för att ta nya prover och göra ett nytt vul.. så jobbigt och vet inte riktigt vad detta innebär.. dom sa att det kan vara utomkvedhavandeskap men också att jag kan vara lugn eftersom att det är positivt att gulsäcken var i livmodern. Fick även veta att jag är i vecka fem! Håll tummarna åt mig!!

    Och Grattis till alla blivande mammor????


    Hejjar på dig och att detta ska gå bra !! <3
  • bubbelfika
    Smubi skrev 2017-02-10 11:02:26 följande:

    Jag kan inte fatta det, igår plussade jag efter 9+års kämpande!

    Min man och jag hade just förlikat oss med om att det inte kommer att hända

    och så händer det. Har pga tidigare hälsoproblem behövt operera bort ena äggstocken och nu när mensen inte hade kommit var jag övertygad att jag fått samma sjukdom igen.

    Men med tanke på vissa symptom (illamående och ont i brösten) så bestämde jag mig för att testa, och det var positivt direkt! Trots två positiva tester är det otroligt svårt att ta in.

    Bf 1/10 nu håller jag tummarna att detta ska gå vägen för oss alla ?


    Stort stort grattis!! <3
  • bubbelfika

    Är det nån mer som fått rätt mycket"blöta" flytningar"? Känns nästan lite blött i trosorna och är så rädd att hitta blod varje gång jag går på toaletten. Men dom en klara och genomskinliga så inger blod i sikte ön :) är i v 5

  • bubbelfika

    När ska man få känna sig glad över att vara gravid?

    Är i vecka 13 och borde andas ut, men kan inte.

    Hade för drygt en vecka sen en lite större blödning med rött blod och gjorde ett vul, allt såg bra ut med mig och bebis.

    Har nu börjat få bruna flytningar i 3 dagar.. är bara så orolig för att barnet ska ha dött i magen sedan ultraljudet..

    Har ett nytt ultraljud om en vecka ungefär och får ju bita ihop tills dess om ag inte får en kraftig blödning...

    Behöver höra något lugnande, vad ksn det beror på med dessa bruna flytningar, ska jag vara orolig? Någon mer som har liknande?

  • bubbelfika

    Tack fina ni !

    Det känns lite bättre nu, var totalt sönderdeppad imorse men nu känns livet lite lättare <3 när jag tänker logiskt vet jag att jag inte borde oros mig så mycket men hjärtat vill detta så mycket att det är svårt att låta bli. Ska kontakta min barnmorska imorgon och förhoppningsvis få lite lugnande ord från henne med. Tack för era svar :)

    10 dagar till nästa ultraljud då får vi iaf veta om det ser bra ut även då :)

  • bubbelfika

    Usch orkar inte hålla oron borta:( fortsätter komma bruna små flytningar eller vad jag ska kalla det. Vet att jag ska försöka att inte oroa mig men det är så svårt!!

    Har inte lyckats få tag på varken barnmorskan eller gyn idag för att rådfråga heller :(

  • bubbelfika
    canada skrev 2017-04-03 14:15:15 följande:

    Hej. Jag har haft blödningar och flytningar till o från v 6 o är nu i v13 så du behöver inte oroa dig! Men om du ändå har svårt att släppa det(vilket jag kan förstå) så kan du alltid vända dig till gynakuten o be om ett vul!


    Vet att jag borde försöka ta det lungt men stressar upp mig själv med oro.. Gjorde ett vul förra vecka 11+1 pga blödning med rött blod och allt såg bra ut med både mig och bebis. Är i 12+3 nu. Så jag hoppas att allt fortfarande ser bra ut. Har ultraljud nästa onsdag igen. Trir det är det sol gör mig lite extra orolig också, rädslan för att något ska vara fel vid ul.

    Hur mycket flytningar / blödningar hade du? Hur mycket var det i mängd typ? Har du fått någon förklaring på vad det berodde på?
Svar på tråden Gravid Bf Oktober 2017