• Guden Tor
  Äldre 1 Feb 14:32
  14262 visningar
  57 svar
  57
  14262

  Min pojkvän sa en sak som gjorde mig jätteledsen

  Det var väldigt dumt och dåligt sagt. Jag hade, precis som du, blivit väldigt sårad.

  Jag kan förstå de som hade valt sina kompisar framför sin partner. Det är oftast yngre människor som hade gjort det, som inte har erfarenhet av familj och att vara riktigt bunden till någon, precis som Anonym (a) skrev.

  Personligen hade jag lätt valt att prioritera den jag ska dela mitt liv med, dvs min pojkvän och mitt livs kärlek. Vi är unga men vi vet att vi vill vara med varandra. Jag ska inte leva med mina kompisar resten av mitt liv, så jag hade valt min kärlek.

 • Guden Tor
  Äldre 4 Feb 11:05
  #43
  Eena skrev 2017-02-03 10:56:48 följande:

  Tur att jag är singel då

  Vet att mina vänner aldrig skulle ställa ett sådant ultimatum och skulle min tidigare partner eller en framtida dito säga att jag måste bryta med vännerna skulle jag tacka för mig.

  Ur min synvinkel är det så att den som säger att de tveklöst skulle välja partnern har inga riktiga vänner.


  Själv kan jag inte alls förstå hur man kan fälla en så dålig kommentar som ts pojkvän gjorde och jag kan inte heller förstå hur man kan välja bort den som ska vara ens kärlek, framför kompisarna. Man delar inte sitt liv med kompisarna. Vänskap må vara viktigt, men det är inte kompisarna man ska skapa en familj med och dela livet med på riktigt, så om man väljer kompisarna före partnen så känner man uppenbarligen ändå inte äkta kärlek för sin partner och då är det väl ändå lika bra.

  Kul att välja kompisarna framför sin partner medan kompisarna går vidare i livet och skaffar familjer. Not.

  Självklart behöver man oftast inte välja och ska inte behöva det heller, men hade det kommit till kritan så hade jag ALDRIG valt bort den jag ska dela mitt liv med. Min partner är allt för mig och känner man detsamma som jag så vet man också att man inte lämnar för kompisar.

  Vänner kan svika lika mycket som en partner kan och hur många har kvar sina vänner livet ut? Inte så många.

  Förr eller senare glider man ändå ifrån varandra.
 • Guden Tor
  Äldre 4 Feb 12:47
  #52
  Froken Lokens skrev 2017-02-04 12:37:37 följande:

  Du kan ju vända på det TS och fråga dig om du skulle tvinga din partner att välja mellan dig eller sina vänner. Och varför skulle du tvinga honom till valet?


  Hur är den frågan relevant? Ingen har försökt tvinga någon till något, han sa ju endast att han skulle välja sina kompisar före ts. Han verkar omogen så förmodligen menar han att hur den än hade varit så hade han valt kompisarna. En person som ser sin partner som prio två i livet kan inte ha ett förhållande.
 • Guden Tor
  Äldre 4 Feb 14:44
  #55
  Froken Lokens skrev 2017-02-04 13:06:29 följande:

  Amen snälla, läs vad jag skrivit. Läs ordentligt. Lilla vän.Har jag skrivit att ts gjort det? Om han inte gjort det har hon heller inget att oroa sig för, eller? Läs om och läs rätt.


  Lille vän. Lille vän.

  Nä, jag vet att du inte skrev det. Men det verkade som att du menade det, varför drar du annars upp något så irrelevant?
 • Guden Tor
  Äldre 4 Feb 14:49
  #56
  viola321 skrev 2017-02-04 14:04:21 följande:

  För att det kanske var en viktig fråga för honom. Varför diskuterar man någonting alls överhuvudtaget någonsin, menar du? Om hon kände sig obekväm så hade hon ju kunnat säga det till honom, hur skulle han kunna veta att hon kände så annars? Om du bara kan diskutera sådant du känner dig bekväm med på dina villkor när du har lust så kan du inte vara den lättaste att ha något slags nära relation till.


  Om det hade varit en viktig fråga för honom så skulle han ha sagt det. Han sa inget, han satt ju bara och läste, enligt ts. Förmodligen helt osocial framför datorn, då är det inte konstigt att hon frågar om film istället.

  Sedan förstår inte jag heller vad det finns för mening med att diskutera just en sådan sak.. ok, personen han läste om valde sin kärlek före partnen? Än sen? Han verkade ändå inte intresserad av att diskutera, han läste ju bara.

  Men om vissa av er nu tycker att det var en så hemsk kommentar ts fällde så borde ni även veta att ett fel inte gör två rätt. Eller jag antar att om någon provocerar fram er så tycker ni det är ok att ge dem en smäll på käften, för det är ju bara en helt naturlig reaktion.
Svar på tråden Min pojkvän sa en sak som gjorde mig jätteledsen
Logga in
Bli medlem