Inlägg från: Anonym (s) |Visa alla inlägg
  • Anonym (s)

    Min pojkvän sa en sak som gjorde mig jätteledsen

    Jag har sagt samma till min sambo haha jag älskar min sambo men skulle han tvinga mig att välja så skulle jag välja bort han. Tvingar man ens partner att välja mellan en själv och dens kompisar så ska man inte vara ihop.

    Om han menar som jag menar så är de mer att jag tänker inte låta någon bestämma vilka jag umgås med, jag är en vuxen kvinna och får göra vad jag vill, de är ingen som kan bestämma över mitt liv. Så de behöver inte betyda att han inte älskar dig eller något sådant dumt, kan helt enkelt betyda att han vill bestämma över sitt liv han kanske sa de på fel sätt eller med fel tonläge, men är du funderar om hur han tänker så prata med han

  • Anonym (s)
    Anonym (Lina) skrev 2017-02-01 14:34:29 följande:

    För mig går det inte ihop att man hade valt bort den man älskar, sin partner alltså. Tur att jag och min pojkvän inte hade gjort det!

    Jag förstår helt klart ts om hon vill lämna denne kille. Han sa det från ingenstans dessutom. Hon frågade aldrig ens!! Omogen och dålig kille.


    Man kan ju älska sina kompisar också? så varför ska man vara med någon som tvingar en att välja mellan personerna man älskar? De är samma som att jag skulle välja bort min kompis om den tvingade mig att välja mellan den och min sambo, går liksom åt båda hållen för mig

    Ifrån ingen stans tycker jag inte att de va.. Eftersom dom läste om en som va i en sådan situation. Han kanske sa de på ett klumpig och sårande sätt och då är de ju bra om hon pratar med han om de omogen och dålig behöver han inte vara för att han vill välja sina egna val..
  • Anonym (s)
    Anonym (Ha) skrev 2017-02-01 15:02:18 följande:

    Självklart ska man som partner (eller kompis) inte be sin partner/kompis välja. Men ibland uppstår situationer då man måste välja. Nu har ju dock inte ts frågat honom vem han hade valt, utan han läste en tråd och valde själv att häva ur sig en konstig kommentar. Han får väl ta konsekvenserna av det och inse att han kanske blir dumpad, precis som din partner hade fått ta konsekvenserna om han hade bett dig välja mellan dig och dina kompisar.


    Jo visst väljer hon att lämna han förde här så är ju de hennes val

    Har du något förslag på någon situation?

    Konstiga kommentarer kan komma väldigt lätt om man läser något man reagerar på, de märker man ibland väldigt väl om de är "heta" ämnen. Så de behöver inte betyda att de va menat på de sättet de blev. De är som att om någon hatar otrohet läser något sådant med sin partner och sedan kommer de ut tex "skulle du va otrogen så finns de inte en chans att jag stannar kvar", de kan ju vara sårande om partnen då aldrig någonsin skulle kunna vara otrogen och då tar de på ett dåligt sätt.

    Jag tycker fortfarande att dom ska prata med varandra innan hon bara går iväg ifrån han, är de så att han verkligen menade de på ett dåligt sätt (tex hon är inte lika mycket värd i hans ögon som hans kompisar) så passar dom nog inte så bra ihop.. Är de däremot mer som mig (att de mer handlar om att man ska få göra sina egna val) så är de vell inget att göra slut över, om man inte är en sådan som vill ha den kontrollen över varandra
Svar på tråden Min pojkvän sa en sak som gjorde mig jätteledsen