• Anonym (Lina)
  Äldre 1 Feb 14:23
  14848 visningar
  57 svar
  -1
  57
  14848

  Min pojkvän sa en sak som gjorde mig jätteledsen

  Jag hade också blivit sjukt sårad!

  Men det finns inte på kartan att min pojkvän hade sagt så till mig. Jag vet att han hade valt mig framför sina kompisar alla dar i veckan. Vi älskar varandra otroligt mycket.

  Din pojkvän älskar dig förmodligen inte särskilt mycket. Om ens något. Prata med honom, ev gör slut!!

 • Anonym (Lina)
  Äldre 1 Feb 14:34
  #10
  Anonym (s) skrev 2017-02-01 14:30:32 följande:

  Jag har sagt samma till min sambo haha jag älskar min sambo men skulle han tvinga mig att välja så skulle jag välja bort han. Tvingar man ens partner att välja mellan en själv och dens kompisar så ska man inte vara ihop.

  Om han menar som jag menar så är de mer att jag tänker inte låta någon bestämma vilka jag umgås med, jag är en vuxen kvinna och får göra vad jag vill, de är ingen som kan bestämma över mitt liv. Så de behöver inte betyda att han inte älskar dig eller något sådant dumt, kan helt enkelt betyda att han vill bestämma över sitt liv han kanske sa de på fel sätt eller med fel tonläge, men är du funderar om hur han tänker så prata med han


  För mig går det inte ihop att man hade valt bort den man älskar, sin partner alltså. Tur att jag och min pojkvän inte hade gjort det!

  Jag förstår helt klart ts om hon vill lämna denne kille. Han sa det från ingenstans dessutom. Hon frågade aldrig ens!! Omogen och dålig kille.
 • Anonym (Lina)
  Äldre 1 Feb 14:38
  #12
  Anonym (jaha) skrev 2017-02-01 14:35:21 följande:

  Låter som en fullkomligt naturlig reaktion på en dum kommentar som

  "Jaja, jätteintressant. Kan vi kolla film nu?"


  Det var ingen dum kommentar.

  Det enda som var dumt och lågbegåvat var hans uttalande.
 • Anonym (Lina)
  Äldre 4 Feb 11:08
  #44

  Vem man skulle välja av kompis och partner beror helt på vem man prioriterar högst och vem som är viktigast för en (dvs den man prioriterar först).

  Jag hade aldrig fått för mig att välja mina kompisar före min partner. Håller man inte med så kan man inte vara i ett förhållande.

Svar på tråden Min pojkvän sa en sak som gjorde mig jätteledsen