Inlägg från: Anonym (Malin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Malin)

    Hur mycket pengar lägger ni på kläder i månaden?

    Oj, mycket pengar!

    Vi lägger kanske 1000-2000 för hela familjen i snitt och det är jag, mannen och två barn i yngre skolåldern. Ibland blir det helt klart mer om någon av oss vuxna köper ny jacka eller något plagg som är lite dyrare. Till barnen har jag handlat mycket begagnat, bor i Stockholm så utbudet av bra kläder i gott skick är stort.

    Köper du märkeskläder? Eller många billigare plagg? Vad kan du/ni dra ner på?

  • Anonym (Malin)
    Anonym (TS) skrev 2017-02-02 14:44:01 följande:

    Så.. runt 2000-3000 per månad borde vara rimligt?

    Någon ovan undrade hur jag kunde handla för så mycket per månad. Tjaa.. det är inga problem alls.


    Fast det förstår jag absolut, att man lätt kan shoppa för den summan! Har vänner och kollegor som lägger så mycket som du gör på kläder. En snygg klänning kan ju kosta ett par-tre tusen. Beror lite på hur ni behöver vara klädda på jobbet också.
  • Anonym (Malin)
    Anonym (A) skrev 2017-02-02 14:47:56 följande:

    Någon ovan undrade hur jag kunde handla för så mycket per månad. Tjaa.. det är inga problem alls.

    Det köper jag ts. Hade jag möjlighet att bränna 10 tkr i månaden så skulle det trilla in lite nya väskor här och där i min garderob också utöver kläder.


    Samma här...!
  • Anonym (Malin)
    Anonym (G) skrev 2017-02-02 14:55:53 följande:

    Familj på mamma (35), pappa (42) och son (1,5), gissar att den blir 1000-2000/månad, men högst ojämnt fördelat. Vissa månader kanske det är några nya pyjamasar och påfyllnad av strumpor till sonen (eftersom de sistnämnda magiskt försvinner på förskolan), andra månader är det vinteroverall, skor och diverse saker till oss som behövs. Sen köper jag kläder lite då och då i nästa storlek till sonen, passar på när jag hittar något fint och lägger i en låda tills det är dags att byta. 


    Exakt så gör jag också, köper bra plagg på rean och lägger undan. Kruxet är bara att komma ihåg att ta fram dem i tid! Har flera gånger hittat kläder som redan hunnit bli för små... inte så lyckat!
Svar på tråden Hur mycket pengar lägger ni på kläder i månaden?