Inlägg från: Anonym (q) |Visa alla inlägg
  • Anonym (q)

    Hur mycket pengar lägger ni på kläder i månaden?

    Jag kanske handlar för 7000 på ett helt år! 
    Hur kan du ens komma på kläder du behöver för den summan på en månad?

    Jag har 2 killar i tonåren som inte bryr sig ett dugg om kläder så till dem köper jag bara om de verkligen behöver. De vill inte ha kläder bara för nöjes skull så att säga. Men själv är jag ganska likadan. Jag köper sällan kläder spontant utan köper när jag behöver något. 

  • Anonym (q)

    TS du lägger alltså i runda slängar 100 000 på kläder på ett år? Fatta hur mycket pengar det är! Så fruktansvärt onödigt, det kan inte vara rimligt att ni verkligen behöver allt ni köper, eller så köper ni väldigt dyra saker. 

  • Anonym (q)
    Anonym (TS) skrev 2017-02-02 18:44:09 följande:
    Alltså.. ja. Det blir ju det. Har inte tänkt på det så..

    Vi har inga jätte inkomster. Får ut 48000 efter skatt ihop.

    Men vi bor billigt trots nyrenoverat hus. Har fasta räkningar på ca 12000/månad inkl lån och amortering. Och makens egna företag betalar bilen. Som vi byter var 3:e år.
    Det är givetvis upp till alla vad man vill lägga pengarna på men nu när du inser att det blir så mycket på ett år, tänk om du istället kunde spara ca 50 000 varje år. Vilka mängder pengar ni skulle ha och kunna göra andra kul saker för. 
  • Anonym (q)
    Anonym (TS) skrev 2017-02-02 18:51:11 följande:
    Sant.

    Men vi har redan en massa sparat. Och förutom lönen så plockas det ut vinst ur företaget. Så vi har så vi klarar oss.

    Jag är mer "man lever bara en gång"

    Min make är mer... eftertänksam
    Men allvarligt, är du liksom en "slösa". "Måste" du handla för så mkt? Kan du inte vara nöjd med något färre kläder och vara nöjd över att se hur pengarna växer. Lägga den på resor eller nåt annat ni vill ha. 

    Man "lever bara en gång" kan jag förstå men kläder? Då skulle jag hellre lägga pengarna på resor, god mat, upplevelser och att gå ner i arbetstid Skrattande

    Man måste ju inte sluta köpa kläder helt, bara vara lite mer smart i hur man shoppar, tänker jag (och antagligen din man Skrattande )
Svar på tråden Hur mycket pengar lägger ni på kläder i månaden?