Inlägg från: Anonym (Rutan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rutan)

    Hur mycket pengar lägger ni på kläder i månaden?

    Två vuxna och två barn. Inkl skor blir det kanske 4000-5000kr i månaden. Kan minska om jag vill men än känns det inte så viktigt. Jag älskar mina kläder och köper mycket väl utvalda plagg som jag använder i många år. Har plagg jag ännu använder som är 20 år gamla. Barnen får blandat. Sonen basplagg för det är det han önskar och lite sportkläder. Dottern basplagg och lite onödiga för det är fint. Maken köper sällan kläder. Vi helst ha snygga byxor och cool T-shirt med tryck från något av hans intressen. Det är tydligen så man ska se ut i IT-branschen.

  • Anonym (Rutan)
    Zadre skrev 2017-02-05 09:46:28 följande:
    Om de ska klara sej i vuxenlivet så måste de ändå lära sej att hushålla med pengar. Har man inte råd att köpa en massa kläder varje månad så kan man inte springa till pappa och be om pengar till det. Det funkar inte så. Du kanske tror att du hjälper dem men du gör inte det. Det är såna människor man hitta på Lyxfällan sen.
    Anonym (Agnes) skrev 2017-02-04 20:42:36 följande:Varför skulle jag ljuga som anonym? Vinner liksom ingenting på det
    VAD handlar du för kläder så du kommer upp i sådana summor? Hur kan man finna behov för såna mängder? Använder du allt eller kan du gräva i garderoben och hitta en hög kläder du handlade förra året med prislapparna kvar?
    Jag levde på studielån men två gånger om året köpte min mamma mycket kläder till mig. Inget behov av lyxfällan iaf.
Svar på tråden Hur mycket pengar lägger ni på kläder i månaden?