Inlägg från: Trigger happy |Visa alla inlägg
  • Trigger happy

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    KillBill skrev 2019-11-04 22:40:35 följande:

    Jag ger dig 10 länkar mot din enda. I de  länkar jag ger dig pratar man om skandal, extremism, klarar inte av att städa, vänstern i armkrok med.. o.s.v. 
    I din länk konstateras kopplingarna mellan SD och högerextremism men artikeln riktar i sig ingen kritik mot sverigedemokraterna på det sätt som görs i de artiklar och ledare  som jag länkar till. Den enda kritik som framförs i artikeln handlar om intern kritik från några sverigedemokrater och då på samma sätt som Jonas Sjöstedt när han kritiserade sina partikamrater i Umeå.


    Ser att du länkat till den SVT (Statens Vänstervridna Television). Vad hade du väntat dig från dem?
  • Trigger happy
    Missermajser skrev 2019-11-04 22:52:37 följande:
    Du menar när SVT låter Sjöstedt kritisera vänstervridenhet så är de vänstervridna? 
    Jag menar att SVT alltid är vänstervridna.
  • Trigger happy
    Missermajser skrev 2019-11-04 23:02:22 följande:
    Om du kör bil så håll dig på engelska vägar tack! Där gör du ingen skada när du förväxlar höger och vänster. Ditt fel blir liksom rätt...
    Vel som du lär så slipper det bli så pinsamt. SVT är för bövelen dokumenterat vänstervridet. Man t.o.m betalar Swedbank, förmodligen stora summor pengar, för en vinklad analys.

    När ska SVT ta upp att regeringen toksänker skatten för höginkomsttagare? Ulf Kristersson får sänkt skatt med över 10000 kr per månad. Det har regeringen bestämt.
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten