Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    FDFMGA skrev 2019-04-18 23:14:43 följande:
    Tiden går, det är fyra år sen den tråden var aktuell.

    Nästan synd at den blev bortmodererad, det enda som återstår är väl ts andra tråd där hen förklarade att hen skulle bojkotta FL eftersom hen inte fick bestämma vad folk skrev i tråden.

    Jag minns inte så mycket av den längre -  men ett guldkorn var vurmaren som trodde att tusentals flyktingar vandrade genom Norrrbottens skogar på väg till Finland, varav några frös ihjäl, vilket förtegs av PK-media.

    Fast jag minns det inte som att det främst var rasistiska inlägg som togs bort medan tråden fortfarande levde, snarare att några av vurmarna blev så exalterade vid tanken på det kommande inbördeskriget att personangreppen stod som spön i backenSkrattande
    Det handlade förstås också om karaktären på dessa typer som strök runt i de norrbottniska skogarna.

    Om jag skulle säga något om dem själv så torde de, om de nu hade existerat mer än i någons fantasier, ha varit riktigt begivna på vinterorientering. Och det vet ju alla att det är ju bara SÅ typiskt Somalia
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Rataxes skrev 2019-04-20 10:04:23 följande:
    Det är lika intressant att nu läsa den desperata fokusförskjutningen, från avhumaniserandet av personen i fråga, till att få det att handla om att nicket nämndes i klartext givetvis med ett antal "vurmare" utkastat som epitet till motståndarna.
    Vad skulle det examensarbetet ha hetat? En studie i dumhet? Rasistiska inlägg av en person som lät sig manipuleras av FLs kanske största extremskrikhögertroll genom tiderna.

    Personen varnades men ville inte tro på något en meningsmotståndare sa. Även när det gick mot att man kunde identifiera personen irl varnades hen av samma meningsmotståndare mot att lägga ut så mycket personlig information. Lyssnade inte då heller. I stället för att outas sopades spåren bort med anmälningar. Där kan man prata om att vara human, så vad yrar du om egentligen?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    RebeckaZ70 skrev 2019-05-11 19:20:57 följande:
    Jag vet inte vilken buss moderaterna vill sätta plankare på, fuskaren har jag redan avhandlat, men får väl reptera för de som inte förstått.
    Då vill jag passa på att påminna om att man inte säger sådana saker som shit-for-wife om andra människor. För de som inte förstått.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2019-05-14 09:43:30 följande:
    Ja, ETC som du hänvisar till:
    https://www.etc.se/inrikes/adaktusson-ordnar-mote-med-bosattare-i-riksdagen

    "My Truth är en del av den högerradikala bosättarrörelsen och genom att bjuda in organisationen tar KD ställning för bosättningar ..."
    Fast KillBill hänvisar inte vad jag kan se i frågan till ETC
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2019-05-19 10:48:58 följande:
    Nä, KB. 

    Allt började med att du i tråden om förtroendet för regeringen hittade en ledarartikel om Adaktusson och My truth i Aftonbladet och hänvisade till denna som om den vore sanning. Artikeln i sin tur hänvisade till ETC.

    Sedan ägnade du åtskilliga inlägg åt att försöka koppla My Truth till bosätterrörelsen. Du till och med hävisade till den person som intervjuades i ETC.

    .
    Så du har inte "i huvudsak" hänvisat till Diakonia när det gäller My Truth men när ETC-spåret sket sig så gäller det för dig att justera historien.

    .
    Förstår du hur meninglöst det blir att diskutera med dig när du inte håller dig till en historia genom hela resonmenaget? Det enda som återstår blir att peka ut era grövsta påhitt och felaktigheter i den kampanj ni driver mot KD.
    "I sin tur?"?? Alltså hänvisade inte KillBill öht till någon uppgift i ETC. Vad ruttet av dig att påstå det!

    "era"??? KillBill är singularis. Är det de vanliga gamla konspirationsteorierna som spökar? Spöke
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KillBill skrev 2019-05-21 11:46:17 följande:
    Den person som kritiseras är inte vem som helst. Personen har grundat My Truth och är organisationens talesperson.
    De har gjort bort sig och vill helst begrava frågan. Högerfundamentalister är högerextrema även när de försöker få högerextremt tankegods torgfört utanför de egna högerextrema kretsarna. Det blir inte mer legitimt bara för att den som hjälper dem på traven låtsas som man inte hjälper dem på traven.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2019-05-21 13:13:57 följande:
    Nja, nästan.

    Han beskrivs som MEDgrundare - en av flera alltså och han är CEO (VD) för organisationen.

    Men vad har det med saken att göra vilken position han har inom föreningen? Hade du tyckt bättre om honom om han bara var en vanlig sympatisör? Han var en del av en delegation från My Truth som talade om hur palestinierna använder mänskliga sköldar.

    Du kan höra honom tala här:

    ">

    Ingen moral från någon sida om gränsen mellan Israel och Palestina.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2019-05-21 13:13:57 följande:
    Du kan höra

    Bosättningarna stänger dörren för fred:

    "Avihai Shorshan, verkställande direktör för My Truth och en av talarna på förra veckans möte, bor i själva verket i den illegala bosättningen Kfar Adumim. Han är dessutom aktiv i organisationen Jerusalem Belt Forum som verkar för tvångsförflyttning av palestinska samhällen runt Jerusalem.


    Det är inte vi som påstår det. Det gör den tidigare israeliska ambassadören i Sydafrika Ilan Baruch i en debattartikel i dagens Aftonbladet."

    https://www.aftonbladet.se/ledare/a/awKyeA/adaktusson-ar-inte-den-van-israel-skulle-behova

    Israeler fattar, men inte Adaktusson med följe.


    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    RebeckaZ70 skrev 2019-05-21 20:35:29 följande:
    Det här har tagit helt orimliga proportioner, jag orkar inte med att läsa tillbaka. Jag tröttnade för ett par veckor sedan när jag inte fick svar på varför man inte skulle få lov att diskautera hamas anvndande av mänskliga sköldar. 
    Om intresse finns skulle jag kunna bidra med lite bakgrund om den där vänsterkristna organisationen "diakonia" ( samma andas barn som den socialistiska "brodeskapsrörelsen") som borde sopa rent framför sin egen dörr innan de öppnar truten och kritiserar andra. 
    Ja, lite som fler borde göra innan de kritiserar det andra lika krigsglada landet i Israel-Palestinakonflikten.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka

     


    Flash Gordon skrev 2019-05-23 10:22:17 följande:
    Det måste vara skönt att ha ett sådant fritt förhållande till sanningen

    Adaktusson på sin Facebook: "Jag röstade för det förslag som EPP lade fram och som innehöll skarpa fördömanden av den vedervärdiga behandlingen av flickan. Tyvärr föll den resolutionen i plenum och jag följde då praxis att inte rösta för andra partiers förslag när det egna har fallit. I en särskild röstförklaring redogjorde jag för detta och för min syn på det oförsvarliga agerandet i fallet med den våldtagna flickan."
    Ja, Aduktusson har ett mycket fritt förhållande till sanningen:

    "En annan resolution från 2015 kritiserade Paraguays drakoniska abortlagar.


    En tioårig flicka hade kommit till sjukhus med magsmärtor. Vårdpersonalen upptäckte att hon var gravid; hon hade blivit våldtagen av sin styvfar. Flickan förvägrades abort och födde barnet bara några dagar efter sin elvaårsdag.


    Ett stycke i EU-parlamentets Paraguay-resolution löd så här: ?Parlamentet anser att det är lika med tortyr att det råder ett allmänt förbud mot terapeutiska aborter och abort om graviditeten resulterat av våldtäkt och incest och likaså att våldtäktsoffer inte får någon hälsovård.?


    Alla svenska EU-parlamentariker röstade för ? förutom Lars Adaktusson som röstade emot.


    Efter DN:s publicering hör Lars Adaktusson av sig och vill påpeka att han i en första omgång röstade för en resolution från sin partigrupp som fördömde Paraguay. Den resolutionen gick inte igenom. Den kritiserar landet för sexuellt våld och barngraviditeter men nämner inte aborträtten."

    https://www.dn.se/nyheter/politik/adaktussons-facit-i-eu-rostade-emot-abort-22-ganger/


     
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten