• Pmc85

    BIM Mars 2017

    Hej! Har Bim 5/3 och hoppar in i tråden nu. Håller tummarna för att de ska gå vägen denna månad :) 2a försöket med låg sköldkörtelhormon men med levaxin. Någon mer med samma? Snart 32 år och försöker få vår första :)

  • Pmc85

    Är det fler som använder app för att följa cykeln och lägga in olika saker under månadens gång? Isåfall vilken? :)

  • Pmc85
    Mncp skrev 2017-02-25 09:18:47 följande:

    Jag använder P tracker.

    visar fertil period och ägglossning.

    Har lite oregelbunden mens så har inte fått in rätt cykel än då jag startade med den i januari. men för de med koll på sin cykel är det nog lättare och smidig app..


    Tack! Kanske ska testa den med :) har också oregelbundet men någonstans ska man ju börja :)
  • Pmc85
    Mncp skrev 2017-02-25 11:29:03 följande:

    Precis vad jag tänkte med, så kanske man kan få lite koll iaf.

    Enligt appen hade jag ägglossning den 20 feb men jag tror snarare att det va 22-23 om jag lyssnar på min kropp så va ju inte helt galet.

    När jag fått in nästa mens kanske den räknar om igen och stämmer bättre, vem vet. (sen hade det varit toppen om det inte blev en till mens såklart =P)


    Ja det verkar va rätt nära i dagarna då ju :)

    Ska testa o se!

    Exakt! Hoppas den inte kommer ;)
  • Pmc85
    Mncp skrev 2017-03-03 20:41:58 följande:

    Jag läser allt ni skriver men skriver inte så mkt själv =P

    Jag bara väääntar nu, bim den 6-7/3. Köpte hem test idag och tänkte ta ett imon kanske, så nyfiken (innerst inne tror jag inte det är något men hoppas går ju).

    Så mkt symptom har jag inte mer än de jag brukar ha innan mens. spända bröst och ömma är dem med, men har inget minne av att de brukar ömma så här mkt, men det har jag säkert glömt. Har dock en konstig klåda på bröstvårtorna som varit av och till hela veckan ??

    Sen lite illamående och sura uppstötningar men kan vara magkatarr som spökar där.

    Jaja det är la bara och vänta på den där mensen..=P


    Man analyserar ju minsta symptom :)

    Jah har appar o går efter men skiljer 4 dagar i Bim på dom?! Så den ena visar 5/3 och den andra 8/3. Så får väl vänta någon extra dag med o testa här. Man vill ju veta direkt men är ju bättre o vänta lite. ;)
  • Pmc85
    Mncp skrev 2017-03-03 21:33:01 följande:

    Det har jag med egentligen, hade jag haft test hemma hade jag nog redan testat=P

    Har du några symptom? Lycka till själv=)!Ja man gör ju det, man blir ju lite knäpp. Läser på tjugo olika sidor och analyserar ännu mer=P!

    Jag har med appar 2 st, de säger samma men jag fick för mig vid ägglossningen att det va någon dag senare enligt min kropp så därför har jag skrivit två datum.

    Ja men det är ju den eviga väntan=P!

    Har du några symptom?


    Ja man läser allt man hittar haha :)

    Lite sug och märklig känsla i höger sida av magen nertill, inte som mens utan mer lustig liksom... och lite ömmande bröst. Så nja, skulle kunna va inbillning och att veckan är på intågande. Men kan inte låta bli att hoppas. Har två gravtest hemma såna från CB man kan göra upp till 5 dagar innan. Så skulle ju kunna testa imorgon ;)

    Annars får man väl se sig besegrad o kämpa vidare nästa månad...
  • Pmc85
    Cheerful skrev 2017-03-04 15:54:00 följande:

    Mitt var också negativt tyvärr, men ett test early, så börjar känna att mitt lopp nog är kört för denna månaden. Jag fick min spiral uttagen i november och började med äl-test i januari, så jag vet att jag "bara startat", men kommer nog aldrig vänja mig vid pressen och väntan!


    Jag har Bim 8/3 men tog ett early test från CB idag som också va blankt. Andra försöker för oss men får nog med ge upp o börja om nästa månad... evig väntan på ett plus. Inväntar mensen nu sen får vi haka på ny tråd för Bim i april o kämpa vidare :)
  • Pmc85
    Cheerful skrev 2017-03-04 16:10:34 följande:

    Ja, men det får nog bli så, I skolan lärde man sig att det nästan räcker att titta på någon av motsatt kön för att man skulle bli gravid, men så lätt är det visst inte trots allt!


    Haha ja lite så va de nog, "akta er för att kramas" ;) nästan iaf!

    En gnutta hopp finns kvar så länge inte mensen kommit, men nästan bättre o tänka att man laddar om så blir de inte så jobbigt när den väl kommer :)
  • Pmc85
    Starlights skrev 2017-03-05 20:14:37 följande:

    ÄL idag och vi har bara lyckats få till det i torsdag,   måste planera romantiken till ikväll också.. känns lite jobbigt att behöva planera hela tiden när man ska ligga just under äl, mannen får lite prestationsångest.. men men, så är det ju när man sysslar med bebisverkstad. ;) 


    Lite trist men det känns igen ;)

    Man får ju dock energi av hoppat att nästa gång kanske är just den som gör skillnaden :D
  • Pmc85
    Starlights skrev 2017-03-05 23:56:50 följande:

    Ja fast jävligt jobbigt när mannen får prestationsångest just precis när man vet att exakt ikväll är det ägglossning ... men what to do liksom.. :/


    Nej tyvärr inte mycket o göra :/ så illa har inte vi riktigt haft de. Men en överenskommelse att du inte nämner när den är kanske kan funka? Så länge man är överens att man vill ha barn kan ju en sån sak kanske hjälpa? :)

    Så blir inte pressen så stor tänker jag :)
  • Pmc85
    Charlizee skrev 2017-03-19 15:25:13 följande:

    Ljusrosa flytning imorse fyra dagar för tidigt på ÄL +11/12, suck!! Blir till att joina apriltråden... Hoppas ni andra får massa fina plus!! <3


    Jag hade rosa på pappret på äl+ 13, visade sig bli graviditet. Håller tummarna för samma för dig! :)
  • Pmc85
    Ulrika34 skrev 2017-03-21 16:24:49 följande:

    Bim om 5 dagar! Ser man något eller inbillar jag mig?


    Jag tycker det syns! Grattis tror jag nog :)
Svar på tråden BIM Mars 2017