Inlägg från: Anonym (krull) |Visa alla inlägg
  • Anonym (krull)

    Är jag en slampa?

    nejnejnejksnakse skrev 2017-02-24 23:53:00 följande:

    Hej man på 34 här, du vännen du ska inte må dåligt över nåt sånt, och att bli förfärad av att man haft 9 partners visar på att din kille är extremt omgoen och osäker 

    Jag vet inte hur många sex partners nån av mina flikcvänner har haft ,vet du varför? för jag bryr mig inte och jag är säker I mig själv,nu är jag tyvärr singel men nästa tjej jag träffar skiter jag I om hon haft 1 eller 1000 sex partners, det är inte viktyigt för mig,träffa lite mognare killer och inte osäkra små pojkar som förfäras över att man inte är oskuld,snälla nån lever vi på 1500 talet eller


    ^ What he said.

    Det är jättetråkigt att du, ts, har legat med människor av just den anledningen att du sökte bekräftelse och mådde dåligt. Men jag tycker absolut inte att du ska skämmas över antalet sexpartners. Det du bör försöka göra är att lära dig av dina erfarenheter och undvika män som får dig att må dåligt och som får dig att tvivla på dig själv och ditt värde. Och du bör i fortsättningen bara ligga för att du är kåt och har lust och är attraherad av personen som du ligger med. 

    Jag har legat med runt 34 personer (lite beroende på vad man räknar som sex) och skäms inte det minsta. Om det inte vore för att jag hittade mannen som jag nu är gift med när jag var ganska ung så hade det säkert varit dubbelt så många. Jag gjorde det pga lust och ingenting annat, så för mig har det inte varit några negativa upplevelser. Jag har vid ett par tillfällen fått höra att jag är en slampa men jag kunde inte bry mig mindre om sådana kommentarer. Tänker mig att det är sådant folk säger om de har en helt annan syn på sex än vad jag har, eller om de själva är lite sura för att de har svårt att hitta någon som vill ligga med dem. Oavsett så är det ju så att alla inte behöver tycka att det man gör är rätt eller bra. Det viktiga är att man själv trivs med de val man gör och att man inte sårar folk i onödan.

    Så nästa gång du träffar någon snubbe som börjar uttala sig om hur många sexpartners det är okej att du har haft, spring därifrån. Gör det till en princip att bara umgås med folk som får dig att må bra. Och försök acceptera att alla inte kommer att gilla allt du gör, folk kommer alltid att ha en massa åsikter om saker som inte ens påverkar dem. Låt det vara deras problem. 

     
Svar på tråden Är jag en slampa?