• nevermind

    Vad gör man när man aldrig har sexlust som tjej?

    Ta ett glas rödvin...

    Skämt åsido, du kanske är asexuell? För två gånger i veckan är jättelite för många nyförälskade...

  • nevermind
    Anonym (x) skrev 2017-02-26 12:30:00 följande:
    Hur ofta man har sex är ju väldigt individuellt. I början träffades vi inte heller varje dag. Var 21 år när vi träffades. Under tonåren och fram till dess hade jag väldigt stor sexlust, älskade att ha sex
    Känns som det är mannen det är fel på då...
  • nevermind
    Anonym (Kopparspiralen!) skrev 2017-02-27 02:17:22 följande:

    TA UT KOPPARSPIRALEN!!!

    Är mitt bästa tips.

    Jag vet att BM och gynekologer säger att den inte kan påverka, men det är rent och skärt skitsnack. Jag har haft kopparspiral i två omgångar, ena gången i bara några månader och andra gången i flera år. Den gången jag hade den i flera år mådde jag progressivt sämre och sämre, både psykiskt och fysiskt utan nämnvärd förklaring. Hade NOLL lust till sex heller, trots att jag tänder på min man och redan som 13-åring har jag älskat och varit nyfiken på allt med sex, under tonåren likaså trots depression och ångest har sexlusten aldrig försvunnit. Inte förrän jag A) Haft hormonella preventivmedel B) Haft kopparspiral. Jag vet flera med samma erfarenhet och jag vet att det funnits flera trådar om det här på FL.

    Jag tog ut min för ett år sedan, min ångest höll på att äta upp mig inifrån och mitt liv var då nästan dysfunktionellt. jag ställde upp på sex för min mans skull så sällan jag kunde. Så jag tog ut den. Det ser jag som min vändpunkt, mitt liv har bara blivit ljusare och ljusare efter det. Lättare och lättare. Och jag har successivt fått tillbaka min sexlust. Inte helt, men det kommer. Nu tar jag till och med initiativ själv, och istället för att ställa upp så vill jag ha sex. ;)

    Det skadar med andra ord inte att pröva att ta ut härket :) Om du inte märker någon skillnad kan du ju sätta in en ny, men då har du i alla fall prövat.


    Hon var ju inte intresserad innan heller??

    Jag blev dökåt när jag skaffade kopparspiral istället för att trycka i mig hormoner.
Svar på tråden Vad gör man när man aldrig har sexlust som tjej?