• Emmie79

    För oss med BIM i april 2017

    Stardust skrev 2017-04-03 21:03:21 följande:

    Idag kom mensen, 5 dagar för tidigt. Förra månaden kom den 8 dagar för tidigt stort lycka till till er alla andra som fortfarande väntar


    Åh nej vad trist. Tror min är på g när som, i så fall kanske vi ses i en maj-tråd? Önskar all lycka!
  • Emmie79
    Stardust skrev 2017-04-03 21:43:09 följande:
    Jag håller tummarna här för dig, att vi slipper ses där. Hur länge har ni försökt?
    Sen i november när jag fick missfall i v10. Hoppas hoppas på att mensen inte kommer men fick negativt på gravtest idag hos gyn. Bim var antingen i lördags eller kommer på torsdag (fick inget positivt utslag på äl-test denna månaden så svårt att veta).
  • Emmie79
    Cykeltjejen skrev 2017-04-04 09:19:23 följande:

    Bilden blev ju inte bra alls haha!


    Stort grattis!! Hoppas jag också får dela med mig av ett lika roligt besked snart!
  • Emmie79

    Hur många i gruppen har plussat hittills? Behöver lite positiva och hoppfulla nyheter!

  • Emmie79
    Anonym (Besatt) skrev 2017-04-04 14:22:14 följande:

    Jag tycker att det är så sjukt jobbigt att vänta på BIM!!! Är på BIM-5, första försöket, och håller på att bli knäpp. Jag inbillar mig att jag är gravid även om jag intellektuellt förstår att jag förmodligen inte är det. Har lätt molvärk vid livmodern och i korsryggen, som mycket väl skulle kunna vara inbillning. Har inte haft någon blödning, inga ömma bröst hur mycket jag än klämmer på dem (haha), ingenting. Ändå är min hjärna så sjukt jobbig och planerar hela min graviditet, typ? Jag hinner liksom tänka "ååh tänk att jag kommer vara kring v 12 när jag går på semester, vad skönt då kan jag bara njuta när den värsta oron har släppt" och "hmm undra om bebisen kommer före eller efter jul" och "undrar om jag kommer behöva köpa ny vinterjacka eller om jag kan köpa en stor höstjacka och sen ha tröjor i december" osv osv osv! Ja ni hör ju! Så fort jag inser vad jag sitter och tänker så tänker jag "stopp!! får inte tänka så!", men fem minuter senare är jag där igen... Ni förstår hur effektivt jag jobbar just nu ;) Men sorry ville bara skriva av mig. Det är så jobbigt bara, har aldrig tänkt såhär mycket på någonting i hela mitt liv, hur mycket jag än försöker sluta så går det inte. Vill inte tänka på det, klart jag kommer bli mer besviken när mensen kommer när jag redan planerat allt liksom... därför bättre att inte planera såklart, men jag kan. inte. sluta. Någon som känner igen sig?? Sorry för långt inlägg...


    Känner igen mig precis! Och inte blir det lättare efter ett par månader utan positivt resultat. Vissa dagar får jag knappt någonting gjort på jobbet för jag kan inte koncentrera mig, skäms jättemycket över detta!

    Det enda som funkar för mig är att ha "sidoprojekt", som tex träning och att försöka gå ner några kilo till semestern, matlagningsprojekt (storkok, långkok mm), inredningsprojekt och att planera semestern. Annars tänker jag på att bli gravid HELA TIDEN.

    Lycka till! Du är helt normal! :)
  • Emmie79
    Anonym (Besatt) skrev 2017-04-04 15:22:08 följande:
    Tack för era svar (även BIMerskan och Milou3)! Haha åh, ni anar inte hur skönt att höra att fler funkar precis som jag. De flesta vet ju inte om att vi hoppas på graviditet, så är svårt att lufta sina funderingar i fikarummet liksom ;) det blir lätt ensamt med alla tankar i huvudet. Min man är väldigt stöttande och ser fram emot en graviditet, men han är liksom inte lika besatt och har inga problem med att koncentrera sig på jobbet, så jag upplever att han inte förstår fullt ut även om han försöker. Han har dessutom ingen kvinnokropp och därmed inga symptom att leta efter och analysera. 

    Bra idé med sidoprojekt! Bara det att jag relaterar alla mina projekt till graviditeten. Typ "Träna? Ja, bra att vara i form inför graviditeten!", "Göra långkok? Ja, bra att äta rätt nu i början av graviditeten!", "Inredningsprojekt? Hmm ja, dags att börja tänka på babysäng!" eller "Planera semestern? Hmm vågar jag åka utomlands som gravid eller ska vi vara på landet?". Hahaha såå hopplös... Får komma på någon ny hobby som ABSOLUT INTE kan kopplas till graviditet ;)
    Ja, det är ju det som är problemet med killar, de behöver inte leva i den här kroppen med alla sina symptom eller icke-symptom som man hela tiden analyserar (fast man inte ens vill!), utan kan koppla bort att det där och leva ett normalt liv.

    Om min sambo visste hur mycket tid jag ägnar till att googla och läsa och skriva på FL skulle han på riktigt tycka att jag var galen.
  • Emmie79

    Åh vad jag är nervös nu. Bim var för mig antingen i lördags (enligt mens-spottings), i måndags (enligt första dag med riklig mens) eller i morgon (enligt ett (iofs felaktigt) äl-test).

    Var hos gyn i måndags och då tog jag ett gravtest där (ej med morgonurin) som var negativt.

    MEN jag har fortfarande inte fått mens och mina vanliga menssymptom (migrän, pms, mensvärk) har hållit sig borta.

    Jag vågar inte testa igen pga att jag inte klarar av att se ännu en vit ruta!

  • Emmie79
    Frekaj skrev 2017-04-05 10:19:52 följande:

    Är nu på BIM + 2, hade molvärk i tjejmagen i går, känt av magkatarr i 3 dagar och nu börjar jag känna mig lite öm i bröstvårtorna. Testade negativt i måndags på BIM-dagen då jag va helt säker på att de inte blir något denna månaden. Nu börjar däremot hoppet att komma tillbaka. Känns inte ens som att mensen är på G.. Tänkte att jag avvaktar till helgen. Har mensen inte kommit då så gör jag ett nytt test


    Håller tummarna!!
  • Emmie79

    En sak som jag stör mig på i hela denna processen dagarna kring bim är att alla hela tiden säger till en att inte ha så höga förväntningar, att vara mer avslappnad, att inte sätta för mycket hopp till varje gravtest, att inte hoppas för mycket för då kan man bli besviken.

    Tror de inte att jag skulle bli lika besviken om jag försökt att tänka "det går nog inte denna gången", även fast det är precis det jag försöker tänka.

    I alla andra sammanhang är det så himla viktigt att hoppas och tänka positiv men när man väntar på mens/icke-mens då ska man tydligen tänka negativt?

    Blir så irriterad.

  • Emmie79
    Hansson88 skrev 2017-04-05 22:37:18 följande:

    När på dygnet är det man ska testa med äl-tester? Minns inte....


    Tror det står på förpackningen. Vissa ska man testa på morgonen och vissa mitt på dagen.
Svar på tråden För oss med BIM i april 2017