• EpicNurse

    Ipad eller annan platta.....???

    Med en iPad är man låst till iOS. Men en annan platta kan man göra allt och filöverföring är tusen gånger smidigare. Att man kan använda ex usbminne och andra hårddiskar. Man får absolut mer för pengarna när man köper en android eller windowsplatta. Tex samsung. Skulle aldrig köpa en iPad till någon som är ointresserad och som dessutom bara ska betala räkningar med den och göra andra smågrejer. Skulle inte köpt en iPad alls faktiskt för dom är inte värda pengarna. Innehållet matchar inte utsidan. Precis som iphone och alla andra Apple-produkter. Det är överskattat.

    Nu har jag en iPhone för att den är lagom storlek för mina händer och har ok specifikationer. Men priset är bara Madness.

  • EpicNurse
    Carambolan skrev 2017-03-08 08:09:50 följande:

    Jag skulle säga att för någon som är tekniskt ointresserad kan det vara en FÖRDEL att vara låst till ios. Det är liksom idiotsäkrat i och med att man inte kan styra särskilt mycket själv. Jag vet inte hur många gånger jag fått sitta och reda ut android-konfigurationer åt släktingar och kollegor som lyckats pilla på nån inställning eller installera nån app de inte borde ha gjort.


    Haha sant
Svar på tråden Ipad eller annan platta.....???