Vilken ordning gör man allt? Steka oxfilé osv.
Hej :)
Vi tänkte bjuda på oxfilé imorgon , ska steka 4st ca 4cm tjocka skivor.
Till det så blir det stekt sparris , Ugnsbakade tomater med ost och nån sås till(eller ska man bara ha steksky?)
Och så tänkte vi göra hemmagjord klyftpotatis.
Samt en sallad och hela saltgurkor som vi delar i 4 delar på längden.
Jag tänkte göra så här:
Slå på ugnen, Förbereda tomaterna före och ställa i kylen , In med potatis/tomaterna i ugnen och då gör jag sallad medans, sen har jag beslutsångest vad jag ska göra härnäst haha.
Jag skulle vilja börja på köttet när potatisen i stort sett är helt klar och steka sparris och göra sås efter det men då kommer köttet kallna.
Ska jag göra sås så vill jag göra såsen av stekskyn helst.
Hur hade ni gjort? , Har ni nå bra husmorstips? :)
Trevlig helg på er.