• cosy81

    Blödning efter ivf

    Vi gjorde äggåterföringen den 6/4 och skulle ta gravtest den 19/4. Jag har fått 4 positiv gravtest (svagt plus men ändå ett plus) sen ca en tim efter jag tog testet började jag blödde, inte så mycket som vid mens, det räckte med ett binda på hela dagen, kom mest när jag skulle kissa. Testat igen den 23/4 och det stå inte gravid på den digitala test. I samband med blödningen försvuan spänningar i brösten men nu har jag illamående och kan inte äta visa mat och vet att det låter konstigt men har också en hund hemma som följer mig överallt och sitter och bara titta på mig om jag sitter i soffan vilket är väldigt ovanligt då hon brukar är mest för sin husse. Betyder det att testet är fel? Är väldigt förvirrad just nu.

    Skulle har fått mens den 17/4, fick blödning den 19/4 men vara bara i ett dygn och inte alls som min mens bruka vara. Hade inte heller smärta eller något liknande mensvärk.

  • Svar på tråden Blödning efter ivf
  • cosy81

    3 av de positiva test jag fick var ett par dagar innan jag skulle egentligen ta de, den sista var samma dag som jag fick blödningen. Tycker det är bara konstigt att jag blödde i ett dygn bara. Så har inte haft min mens än för bruka blöder iaf minst 5 dagar och men mensen gå det inte använder bindor och absolut inte en binda på hela dagen. Känner inte mig grav men som sagt illamående, hungrig hela tiden, springer på toa mer ofta och kan inte äta visa mat. Men ändå neg test. Om jag är gravid skulle det inte visas ganska tydligt på gravtest nu

  • cosy81

    Tog test den 15/4 , 16/4, 18/4 och 19/4 och blöder den 19. Sen tog jag en idag (den digitala) men vet inte om det ska räknas som mens eller inte då jag bara blödde i ett dygn och inte mycket alls. Sen vet jag inte om jag fått lite fel info från kliniken, själv tycker jag det är för tidigt att börja testa 13 dagar efter återföringen. Har läst att man ska vänta minst 3 veckor. Somjag skrev innanhavet inte haft något smärta eller mensvärk eller sånt alls. Efter första första försöket för två år sen så blödde jag som vanligt mens

  • cosy81

    vi har inte så stora förhoppningar med att vi fick ett negativt på testet, det är bara jätte jobbigt att jag har fått alla symptomen efter blödningen. Det är jätte svårt att inte tänker på saker när jag mår illa typ hela tiden.

    Har inte tagit extra hormoner alls med detta ivf försök utan har gjort ägg återföringen på min vanlig cykel.

Svar på tråden Blödning efter ivf