Inlägg från: Anonym (asta mä a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (asta mä a)

    Seriöst! Varför ställer män inga frågor?

    Anonym (Förbisedd!) skrev 2017-04-24 17:20:19 följande:

    Till kvinnor? Som följdfrågor t ex?

    Beror detta på att ni inte är intresserade av kvinnors liv eller vem de är som personer? Har råkat ut för detta alltför många gånger. Problemet togs upp i dagens "Gifta vid första ögonkastet där en av kvinnorna kände sig förbisedd och aldrig fick några frågor om vem hon var.  Det var också ett stort ämne i Tro Hopp & Kärlek där prästen i princip inte fick en enda fråga av alla männen hon dejtade?

    Detta är något som flitigt diskuteras bland kvinnor för att försöka förstå fenomenet varför män sällan läser kvinnliga författare t ex och mest bara dyrkar och inspireras av andra mäns verk medan kvinnor visar ungefär lika stort intresse för manligt skapande och har många sådana förebilder speciellt inom musiken.

    När man t ex börjar lära känna en ny människa el potentiell partner borde det ju vara en självklarhet och ett sant nöje att lära känna denna människa på djupet och ställa följdfrågor och visa uppskattning för dennes väsen eller hur resonerar ni?


    Märkligt men jag har aldrig ens tänkt på att det är så. Plötsligt så ser jag fikaträffen med en nätdejt (man) häromdagen i annat ljus. Nu har jag iofs inte så stort behov av att prata om mig själv utan jag lyssnar väldigt gärna........men konstigt är det att jag vet så mkt om honom men minns knappt att jag sa ett dugg om mitt liv.................................!
Svar på tråden Seriöst! Varför ställer män inga frågor?