• Anonym (TS)

    Kvinnor, vad tycker ni om trekant med två män?

    Hej. Jag kvinna, 32 år. Tillsammans med världens bästa kille. Jag älskar honom och han är faktiskt min bästa vän och jag är kär i honom. Vi har en djup känslomässig relation och alla korten ligger på bordet utom ett.

    Jag insåg det inte när jag var yngre och singel för dumt nog trodde jag att de va något att skämmas för. Jag vill ha trekant med två män! Jag har fantiserat i flera år.

    Tittar på porr ibland, det vet min kille om och han tycker bara att det ör sexigt. Speciellt om han är borta och jag messar honom att jag onanerat precis. Då kan de bli åka av när han kommer hem.

    Han vet inte riktigt exakt vad för porr jag tittar på men han hade nog inte blivit ledsen.

    Däremot känns det ju helt onödigt att uttrycka den här önskan eftersom jag aldrig skulle vilja sätta oss i den positionen. Jag tror nämligen att de hade förstört lite av vår närhet. Förhoppningsvis så kommer vi att vara ihop resten av livet så jag kommer aldrig att testa

    Men jag är ändå nyfiken. Har inga vänner som haft en sån trekant. Hur är det och hur känns det? Är det extra skönt?

  • Svar på tråden Kvinnor, vad tycker ni om trekant med två män?
  • Anonym (Stina)

    Har haft det flera gånger, både med partner + kille samt kk + kille och har gillat det skarpt. Skulle gärna göra de igen.

  • A dreamer

    Hej, jag är inte en kvinna men ska svara endå, har haft det 1 gång och försöker övertala min fru om det, det var det häftigast jag har varit med om.

    Häftigt att allt uppmärksamhet är på kvinnan!

  • Anonym (Simulanter)

    Har en sambo som fantiserar om samma sak. Vi använder ofta en dildo med sugkopp för att hon ska få två kukar i sig samtidigt. Det har varit nog för henne hittills, men vi får se vad som händer i framtiden!?

  • Anonym (Koppen)
    Anonym (Simulanter) skrev 2017-05-11 16:46:40 följande:
    Har en sambo som fantiserar om samma sak. Vi använder ofta en dildo med sugkopp för att hon ska få två kukar i sig samtidigt. Det har varit nog för henne hittills, men vi får se vad som händer i framtiden!?

    Varför sugkopp och hur??
  • Anonym (Koppen)
    A dreamer skrev 2017-05-11 16:25:35 följande:
    Hej, jag är inte en kvinna men ska svara endå, har haft det 1 gång och försöker övertala min fru om det, det var det häftigast jag har varit med om. Häftigt att allt uppmärksamhet är på kvinnan!

    Hur övertalar man någon till något sådant? Går det bra?
  • Anonym (Simulanter)
    Anonym (Koppen) skrev 2017-05-11 16:48:40 följande:

    Varför sugkopp och hur??
    Man kan sätta fast den lite överallt, t ex på golvet så att hon kan rida den, och suga samtidigt. Mot badkaret, så att hon kan få den i sig bakifrån och så kan jag knulla henne i munnen samtidigt. Typ, finns fler varianter...
  • A dreamer

    Det går inte att övertala någon som är tveksam men hon tycker att idén verkar spännande. Kan också tänka mig att hon har en älskare vid sidan om, men detta tillhör en annan tråd..

  • 100kgpappa

    Han kanske har samma funderingar, men inte vågar ta upp det för att han är rädd att du ska bli sårad.

    Har haft trekant med extra kille och min fru, och det var riktigt läckert. Tycker det är väldigt upphetsande med kvinnor som njuter av flera män samtidigt, så hennes njutning blir ju även min njutning.

    Du kan kanske ta upp det lite försiktigt på hur han ser på tanken att blanda in andra i sexet?

  • Anonym (Emma.b.)

    Jag har haft trekant tillsammans med min partner och andra män. För oss har det inte förstört närheten på något sätt, snarare tvärtom.
    Men människor är ju olika i hur de reagerar.

    Jag tycker det är härligt. Svettigt och trångt, mer ansträngande än vanligt sex. Njutningsfullt att blunda och ge dig hän, fyra händer som smeker din kropp samtidigt och du vet inte vem som gör vad. Vara härligt kåtrusig och ha dubbelt så mycket kuk att roa dig med som i vanliga fall!

    Tycker inte det är extra skönt, men det är skönt på ett helt annat sätt än vanligt sex. 

    Tricket är att påminna snubbarna om att även fokusera på DIN njutning, så att man inte bara blir stående på alla fyra. 

Svar på tråden Kvinnor, vad tycker ni om trekant med två män?