vilken SYLT är bäst?
JA nu Kommer FRÅGAN Fram IGEN I DET här JÄKLA husHÅLLET jag Och Samn BRÅKAR oM Vilken SYLT Som är Bäst
TACK!
JA nu Kommer FRÅGAN Fram IGEN I DET här JÄKLA husHÅLLET jag Och Samn BRÅKAR oM Vilken SYLT Som är Bäst
TACK!
Bäst till vad? Godast är ju nåt helt annat nämligen.
Bäst till vad? Godast är ju nåt helt annat nämligen.
Varför skriver du sådär?
Hjortronsylt. Rårörd med några droppar hembränt.
Måste säga detta med socker säger väl bara ens preferenser i om man gillar sött eller inte så söt sylt.
Med egen sylt så har man problemet med lite socker att man måste skicka i rejält med konserveringsmedel.
Som tex äpplemos funkar inte bra med massa konserveringsmedel för minska sockret.
Jag har 30% som riktlinje, då det inte ger konserverande effekt i tillräcklig nivå innan dess.
Lingonsylt har jag aldrig socker i när jag kokar lingon, inte innan jag ska konsumera lingonen i alla fall.
Så kan man välja sockernivå beroende till vad man ska ha lingonen till.
Så blir bara några milliliter vatten på botten, och sen se till det bara kokar upp, på sterila burkar och klart.
Och socker gör så det bara tar en massa mer plats också.
Måste säga detta med socker säger väl bara ens preferenser i om man gillar sött eller inte så söt sylt.
Med egen sylt så har man problemet med lite socker att man måste skicka i rejält med konserveringsmedel.
Som tex äpplemos funkar inte bra med massa konserveringsmedel för minska sockret.
Jag har 30% som riktlinje, då det inte ger konserverande effekt i tillräcklig nivå innan dess.
Lingonsylt har jag aldrig socker i när jag kokar lingon, inte innan jag ska konsumera lingonen i alla fall.
Så kan man välja sockernivå beroende till vad man ska ha lingonen till.
Så blir bara några milliliter vatten på botten, och sen se till det bara kokar upp, på sterila burkar och klart.
Och socker gör så det bara tar en massa mer plats också.