0 Följare 0 Följer

klyban

Förälder

-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Igår 23:25 klyban svarade i tråden: Covid finns ännu..: Yup, de vet med sin kompetens och uppdraget att det vet hur extremt effektivt vaccinen var.
Och din enda "argument" är att de inte vet Anonym (Vad är covid?) skrev 2024-05-18 23:17:32 följande:Jag tror inte någon utav er vet svaret.
Igår 22:38 klyban svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?:
Och jimbo har ljugit om detta i 1år Så du förstår nu plural, rätt intressant att det inte funkade för dig

Igår 22:36 klyban svarade i tråden: Covid finns ännu..:
De som har uppdraget världen över vet redan detta, så vad är halmgubben till för?Svaret är redan att de som har uppdraget vet om detta, hur är det att förstå en fråga de redan vet om?

Igår 22:24 klyban svarade i tråden: Chefen har blivit ihop med 20 år yngre kvinna på jobbet..:
Hur mår du?För du verkar inte gilla att kärlek existerar mellan två personer som har ingen mer koppling att vara på samma företag och inte i en beroendeställning.

Igår 22:23 klyban svarade i tråden: Covid finns ännu..: Och där berättar du att vaccinets effektivitet, är extremt effektivt.
Jag har inga frågor att svara, då de som fick uppdraget i västvärlden redan berättat att vaccinet var extremt effektivt i den initiala fasen av vaccinationen.
Igår 21:32 klyban svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?: Inser nu att du inte förstår konceptet plural nu.
Och det är rätt anmärkningsvärt. Och den mer intressanta frågan, sade de att de vägrade ta åtgärder som jimbo?
Förstår du är.
Igår 21:23 klyban svarade i tråden: Covid finns ännu..: Samma halmgubbe om och om igen och hur de som har ett uppdrag att ta reda på ett vaccins uppdrag inte skulle förstå vem som är vaccinerad och inte. Försöker du säga de inte har kompetens, och om du gör.
Igår 20:57 klyban svarade i tråden: Covid finns ännu..: Ny halmgubbe som de som hade uppdraget att samla in information och statistik hur effektivt vaccinen var.
Försöker du säga de inte hade kompetensen för sitt uppdrag som var att ta reda på hur effektivt vaccinen var???  Varför.
Igår 20:51 klyban svarade i tråden: Vad tycker ni om SD:s Trollfabrik och desinformation: Upplysningen berättar att 6-8 skivor bröd, var ingen myndighet.
Utan en reklamkampanj. Vad du säger om jimbos lögner, ja, det är ingen som vet då du inte ens berör ämnet. Så ja, riktig ZEN!!!!.
Igår 20:50 klyban svarade i tråden: Vad blir det för mat?: Mina biffar blir idag en typ av spagettimiddag, ger fin stekyta och med lite grädde och guldsoja med spagetti.
Detta är mycket uppskattat hemma.Lätt lunch idag blev baguette och potatissalladen med biffar.