• MajaVira

    Rätt att skydda mina barn

    Nej, du har inte rätt att hålla barnen från honom och om du gör det utan väldigt goda grunder kommer det straffa sig när det går till tingsrätten. Har man skaffat barn med någon betyder det att man måste samarbeta minst 18 år framöver, så går inte att välja bort det.

  • MajaVira
    Anonym (Orolig) skrev 2017-05-26 12:06:06 följande:
    Vadå bli av med vårdnaden??? Nu har ju barnen inte ens träffat honom på så länge så de känner säkert inte ens igen honom längre. Hur ska de vara trygga med honom då? Man tar väl inte småbarn från sin mamma?! Inte en chans att jag blr av med vårdnaden. Jag vägrar lämna dom ifrån mig. 
    Har du ens gett honom en chans att vara pappa, eller tycker du att det bara är du som duger för barnen just för att du är mamma? Och som skrivet ovan, håller du barnen från honom så finns risken (chansen?) att han får hela vårdnaden och boendet, just för att du inte är en lämplig förälder om du håller barnen borta från sin pappa bara för att du känner för det. Så grattis, du får kanske i bästa fall ha barnen varannan helg framöver om du fortsätter så här.
Svar på tråden Rätt att skydda mina barn