Inlägg från: Anonym (myself) |Visa alla inlägg
  • Anonym (myself)

    Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?

    Godisbuske skrev 2019-09-15 20:49:16 följande:

    Få kvinnor passar i kort. Vill man som kvinna åldras snabbare rent utssendemässigt eller se mindre feminin ut, så är kort hår ett bra knep.


    Så, det är bättre att ha långt hängigt hår och se ut som en häxa (då långt ifrån alla har fint tjockt hår) än att ha en fin vårdad kort frisyr?
  • Anonym (myself)
    Sommmarsol skrev 2019-09-18 20:52:30 följande:
    Mellanlångt och långt hår kan man ha även om man har tunt hår utan att det ser hängigt ut, sen är det skillnad på kort hår och pojkfrisyr. Tror ts syftar på pojkfrisyr.
    Så, de här kvinnorna ser inte kvinligt ut nog?

  • Anonym (myself)
    Godisbuske skrev 2019-09-18 19:19:37 följande:
    Behöver inte tjockt . Är du bara en feminin häxa och luktar gott, så duger du . 
    Det har varit tidigare en sån "tro" bland män att ju längre hår en kvinna har, desto "kortare" är hennes hjärna (dvs dummare - vem vill vara med en kvinna som är smartare än en själv liksom). Jag trodde, att den tiden var förbi, men det känns att det ligger på undermedvetna/DNA nivå fortfarande hos vissa män.
  • Anonym (myself)
    Anonym (Smink gör mycket) skrev 2019-09-19 10:16:02 följande:
    Dom har ju massa smink på sig.. tänk dom utan smink.
    Menar du att om man har långt hår så behöver man inte sminka sig eftersom man per definition blir snyggare? I så fall skulle jag säga att det är snyggt så länge kvinnan står med ryggen mot dig (dvs man ser bara hår) fram tills att hon vänder sig (och vill inte påstå att alla behöver smink utan menar att långt hår ger inte bättre utseende bara så där på direkten).
Svar på tråden Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?