Inlägg från: Anonym (inte min signatur) |Visa alla inlägg
  • Anonym (inte min signatur)

    Borde inte muslimer rikta sin ilska mot islamisterna?

    Jag tror ni qwerty och oanonym(samma person?) missar  att det är just det som är poängen som peronerna försöker göra det vill säga att man inte kan baka in alla i en grupp, så när ni nu försöker förlöjliga andra så förlöjligar ni ju bara er själva och att ni inte är medvetna om detta är ju skrattretande och faktiskt så att man skäms år era/dina vägnar.
    Förövrigt kommer man aldrig lyckas övertyga den andra oavsett vilken sida manstår på i debatten men det är ju bra att det diskuteras men man kan ju iallafall hålla sig till sanningar istället för att sprida desinformation av olika slag, så låt oss helt enkelt bara stå för våra egna åsikter istället för att låtsas att vi står för sanningen för det är ju uppenbart att alla inte delar den sanningen.

  • Anonym (inte min signatur)
    absalon skrev 2017-06-29 19:00:20 följande:
    Vanligtvis väljer man inte sin religion. Den hör samman med uppväxtmiljö och familjetraditioner. Således förblir vi svenskar i regel kristna - dvs tillhör Svenska Kyrkan - även om många av oss kyrkomedlemmar inte längre tror på Bibeln eller ens på gud.
    På samma sätt hittar man muslimer av olika muslimska åskådningar inklusive sådana,, som inte är mer troende än sekulariserade kyrkomedlemmar.
    Muslimer kan lika litet som kristna eller buddister dras över en kam. Mellanösterns blodiga inbördeskrig mellan olika muslimska riktningar håller samma klass som kristenhetens religionskrig i Europa.
    Muslimer utgör lika litet som vi kristna en homogen grupp.
    Äntligen ett vettigt inlägg i denna tråd, detta är ju så sannt och det som alla förstår förutom just de mest fanatiska och fördomsfulla som inte vill se.

    Ibland får man nästan käsnlan att vissa personer nästan blir glada varje gång ett hemskt terrordåd sker så att det kan peka med hela handen och ropa 'seeeee se hur onda muslimer är, ser ni nu ni otrogna ni som inte velat tro på oss som äger den rätta sanningen'
    (ja de påminner faktiskt mer om terroristerna)
Svar på tråden Borde inte muslimer rikta sin ilska mot islamisterna?