Inlägg från: Anonym (Måste?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Måste?)

    Måste man vara rakad?

    Jag är ganska så nybliven singel efter ett långt samboförhållande. Jag har börjat dejta lite smått och märker att frågan "är du rakad?" är rätt vanligt att killar ställer.

    Jag rakar mig inte, inte mer än bikinilinjen om jag ska vistas i bikini. Jag kan inte raka mig för får massa klåda, röda prickar, sveda osv.

    Kommer ingen kille vilja ha mig om jag inte rakar mig? Frågan om man är rakad är ingenting som jag kommer ihåg att killar ställde när jag dejtade senast, innan samboförhållandet, några gjorde det men dem slutade man ju skriva med på en gång då, men nu känns det som om att varenda kille ställer den frågan!

    Kommer jag behöva leva singel resten av livet för att jag inte rakar mig??

  • Svar på tråden Måste man vara rakad?
  • Anonym (Måste?)

    Haha nej, killar man träffar på nätet. Dejtar bara via nätet då jag annars inte vet vart jag ska hitta killar att dejta

  • Anonym (Måste?)

    Fast jag rakar inte blygdläppar och känns som om att de flesta killar har krav på att man måste vara rakad där de ska slicka. Bikinilinje ogillar jag att raka men gör det ändå, får stå ut med röda prickar och lite kli på somrarna när man ska bada, rakar inte där under vintern

  • Anonym (Måste?)

    Eller så bara slutar jag skriva med killar som frågar något sånt, men då försvinner ju majoriteten av killarna. Haha ser framför mig ett liv som singel

  • Anonym (Måste?)
    Firepants skrev 2017-06-19 23:36:30 följande:

    Tror det är en fråga många använder sig utav för att komma in på sex.

    I övrigt är det så jag gillar det som du beskriver.

    Raka bikinilinjer och lite på läpparna sen är det fint med buske i övrigt tycker det är sexigt.


    Nja, hade redan kommit in på sex innan frågan kom tyvärr. Fast nu rakar jag inte blygdläppar, blir konstant kli, röda prickar i en veckas tid :/
  • Anonym (Måste?)
    100kgpappa skrev 2017-06-19 23:40:12 följande:

    Det är mycket mysigare att slicka en nyrakad fitta, men att ha det som krav är lite att ta i tycker jag.


    Så du hade inte dejtat en tjej som svarade nej på frågan om hon är rakad?
  • Anonym (Måste?)
    100kgpappa skrev 2017-06-19 23:43:52 följande:

    Jag skrev ju att jag tyckte det var att ta i att ha det som krav, så nej, det är ingen deal-breaker. Hade inte ens frågat.


    Ok men de som frågar bör man egentligen skita i? en jag träffat frågade tidigare idag, svarade inte och tänkte att det är bäst att sluta skriva med honom
  • Anonym (Måste?)
    Ms H skrev 2017-06-19 23:49:35 följande:

    Svara "är det viktigt för dig?". Då slipper du ta beslutet utifrån en gissning. Det kan ju faktiskt vara så att killen hoppas på att du ska svara nej, då är det ju synd om du avslutar bara för att han ställde frågan.


    Ne killen hoppas inte på ett nej, då ställer man inte frågan på ett sånt sätt. Ok om jag svarar tillbaka och frågar om det är viktigt låter jag som värsta surtanten ju och killar hatar bittra tjejer
  • Anonym (Måste?)
    Anonym (Man) skrev 2017-06-19 23:59:27 följande:

    Nej, det är absolut inget krav. Tycker det känns lite drastiskt att inte ens dejta en kille för att han frågar, efter att sexfrågan var öppnad så att säga.

    Sen kan jag tycka att det är sexigt, om det är lite ansat. Helt lent är ju inte så sexigt, om man vet att tjejen får problem o kliar/röda prickar osv. Det behöver inte vara rakat någonstans alls, men det är en fördel om det är lite klippt/ansat. Oralsex blir lite trevligare om det är mindre hår helt enkelt.

    För min del har jag alltid varit öppen för att anpassa mitt könshår utifrån tjejens önskemål. För min del spelar det ingen roll helt enkelt.


    Ansat absolut, det ger mig inga röda prickar eller kli. Men om killen vill ha en rakad tjej och jag inte kan raka mig så är det ju ingen ide att vi fortsätter dejta. Finns ju massvis med tjejer som är rakade som han kan ta istället.

    Jag kan absolut anpassa mig men inte när det kliar och svider konstant i en vecka typ :/
  • Anonym (Måste?)
    Anonym (Man) skrev 2017-06-20 00:07:08 följande:

    Fast fråga kan man väl göra, även om man inte anser att det är en dealbreaker? Nyfiken kan man väl få vara :)


    Absolut men jag behöver inte svara om jag inte vill =) och låta kontakten rinna ut i sanden
  • Anonym (Måste?)
    Firepants skrev 2017-06-20 00:07:29 följande:

    Du ska inte behöva anpassa dig. Det är inte rätt.

    Duger du inte som du är så är det inte rätt kille.


    Absolut du har rätt! Men då faller liksom majoriteten av killarna bort och jag får skaffa en hårig katt som sällskap istället =)
  • Anonym (Måste?)
    Firepants skrev 2017-06-20 00:19:59 följande:

    Haha nejdå det tror jag inte på.

    Ytliga människor är ändå inget att ha.

    Var dig själv bara så ramlar de in, tycker du verkar trevlig och bra. :)


    Tack, du ger mig lite hopp! Ska inte raka mig för nån annans skull! Ramlar säkert in någon kille som inte ställer raknings-frågan någon gång i framtiden! =)
  • Anonym (Måste?)
    Anonym (Man) skrev 2017-06-20 00:19:21 följande:

    Nej det är ju klart, men man kan ju fråga om tjejen är rakad även om man föredrar en med allt hår kvar? Risken är väl att du sållar bort en guldklimp helt i onödan.


    Om man föredrar tjejen med hår kvar så ställer man inte frågan på det här sättet "är du rakad förresten? " en guldklimp som ställer såna frågor? Men slutar som sagt skriva med killar som frågar sånt så kan de hitta en hårlös tjej =)
Svar på tråden Måste man vara rakad?