• Almina

    Aktiviteter och boende med barn och barnbarn?

    Jag undrar om nån har tips på en aktivitet som kan vara kul att göra tillsammans med "storfamiljen" dvs i det här fallet mormor, morfar, deras tre vuxna barn + respektive och 5 barn på 1-5 år. Gärna någon aktivitet där man är lite för sig själva, (alltså inte typ Liseberg, där man lätt försvinner iväg från varandra.) Söker också tips på boende där man också kan vara lite för sig själva, gärna där mat ingår. Vi tänker oss i första hand i Sverige, men även andra länder skulle kunna vara aktuellt.

  • Svar på tråden Aktiviteter och boende med barn och barnbarn?
  • Alexi

    Vi har gjort massor i den konstellationen. Alltifrån typ herrgårdsboende en natt till hela resor på en vecka utomlands där vi hyrt ett stort hus. Åka till fjällen och bo i stuga funkar ju också.

    Så allt handlar om ekonomi, intressen, längd på resa osv.

  • Anonym (Emma)

    Vi åkte till kolmården med min mamma (och pappa) när hon fyllde 60. Vi är 3 syskon med 3 barn, då 0-3 år. Vi bodde alla i samma stuga, över 10 Pers. Funkade jättebra. Åkte i våras till Cypern med svärmor o hennes syster (67 resp 86 år). Gick jättebra det med! Barnen är nu 3 och 5,5 år. Vi hyrde minibuss och åkte runt och upptäckte ön. Passade alla!

Svar på tråden Aktiviteter och boende med barn och barnbarn?