• R84

    För oss med bim AUGUSTI 2017

    Jag har följt massa BIM-trådar i flera månader nu, men inte skrivit något. Jag och min sambo har försökt att bli gravida med vårt första barn i snart två år. Vi fick två missfall kort efter varandra för strax över ett år sedan (en mens mellan första missfallet och nästa plus). BIM på tisdag och är livrädd oavsett vad som väntar. Besvikelsen och tårarna över att mensen kommer. Rädslan över ett plus som ska sluta i ännu ett missfall. Men jag håller nog ändå tummarna för ett plus. Hoppas att ni kan hålla tummarna med mig.

  • R84

    Har känt mig olustig i kroppen hela dagen. Jättevarm! Det var ett symptom jag hade när jag plusade andra gången (missfall v7). Var brännhet på huden och inombords. Inga spottings så långt ögat kan nå (har haft det dagligen 3-4 dagar innan mens sedan senaste missfallet). Två dagar till beräknad mens. Var tvungen att ta ett test (sambon fick köra till Ica och köpa ett för jag har inte tagit ett test på flera, flera månader), men det var negativt. Kört nu?

  • R84
    Sere skrev 2017-08-27 21:36:20 följande:

    Jag testade negativt 2 dar innan BIM. Sedan positivt två dar senare. Så det behöver inte va kört.


    Jag hoppas verkligen att det blir så för mig också! Vi har försökt sen årsskiftet 2015/2016 och vi längtar så efter att få bli föräldrar. Blir bara mer och mer sorgsen och ledsen för varje månad som går. Det som började med: vi börjar och händer det så händer det. Nu är det tårar varje månad när mensen kommer. Så jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir ett plus snart.
  • R84
    Anjaheterjag skrev 2017-08-27 21:54:35 följande:

    Håller tummarna för er verkligen!


    Tack! Och STORT grattis till ditt plus!
  • R84
    Anjaheterjag skrev 2017-08-27 21:54:35 följande:

    Håller tummarna för er verkligen!


    Tack! Och STORT grattis till ditt plus!
  • R84
    Sere skrev 2017-08-27 22:12:39 följande:

    Jag vet hur det känns... Efter varje mens tar det 2 veckor återhämta sig från sorg och besvikelse. Håller tummarna! Har du provat akupunktur? Det funkade för mig:)


    Ja exakt så. Sen går man och hoppas i två veckor och sen sorg och tårar igen. Jaså? Nej jag har inte provat det. Hur länge hade ni försökt när du testade det? Har bara försökt hålla koll på ägglossning och försökt pricka. Nu inväntar vi tid för utredning, men det är kö. Så vi får snällt vänta till november. Då har det gått nästan två år (missfallen gjorde att ettårsgränsen puttades fram).
  • R84
    Sere skrev 2017-08-28 07:00:21 följande:

    Vi hade försökt ett år, men pga MA i mars är inte utredning aktuellt för oss än som du skriver skjuts det fram. Jag började med kinesisk akupunktur hos Dr yang på Rådmansgatan i Stockholm för fem veckor sen. Många går till henne pga graviditetsproblem och upprepade missfall. Har mått mycket bättre psykiskt och fysiskt -piggare och mindre stressad. Och plussade i helgen. Kan va värt att testa.


    Då är det ju liknande vår situation. Låter ju toppen att akupunktur funkade för dig. Ska genast kolla om det finns något liknande här. Hur många gånger gick du på akupunktur? Och GRATTIS till ert plus!
  • R84

    BIM imorgon. Första gången på evigheter som jag inte har fått spottings dagarna före beräknad mens. Inga egentliga symptom. Varm och lite molande värk i magen, men det kan ju lika gärna vara mensen som är på antågande. Negativt test igår. Får se vad som händer imorgon...

  • R84

    Där kom det spottings så jag gissar att det är kört för mig. Mot september och försök 21. Försöker hålla modet uppe men det är inte lätt just nu. :(

  • R84

    Fortfarande bara sparsamma spottings igår kväll och till och från idag. Negativt test tidigare idag. Idag är det bim+1 så det är väl bara att fortsätta vänta på mensen. :(

Svar på tråden För oss med bim AUGUSTI 2017