• mamma 86

    Hur sover era 9 åringar?

    Hur mycket sover era 9 åringar per natt? När somnar de och har de svårt att somna? Mitt barn har alltid sovit bra, ändå tills i höstas. Nu när hon är jättetrött på kvällen tar det ändå timmar för henne att somna. Hon vill inte somna själv heller (inte mörkrädd), vad kan jag göra? Kvällarna är kaos och jag hinner inte ens sitta ner i 30 min innan jag måste sova. Hon är ju trött men att lägga henne tidigare hjälpte inte heller. Detta påverkar hennes humör väldigt mycket!

  • Svar på tråden Hur sover era 9 åringar?
  • mamma 86

    Vaddå jösses? Min dotter är inte ledig hela sommaren, jag har inte 10 veckors semester.

    Och frågan handlar om hur det är i största allmänhet, inte hur det är på lov. Dock så får inte min dotter vara uppe till natten även om hon är ledig, det är inte hälsosamt för henne :)

  • mamma 86

    Jag vet inte vad jag ska göra med min dotter. Idag tog det nästan 2 timmar innan hon somnade. I helgen sov hon också för lite och var på ett fruktansvärt humör. Hennes sömnproblem påverkar henne och hennes omgivning :( hon har alltid sovit så bra tidigare så jag vet inte alls vad jag ska göra.

    Det är inte heller så att hon sover längre på morgonen om hon somnar sent, med få undantag.

  • mamma 86

    Nej inget speciellt har hänt. Vi har samma rutin som alltid. Mörkt i rummet, läsa lite eller lyssna på ljudbok. Ser till att det är svalt i rummet.

    Att få en läkartid öht äg jättesvårt så detta skulle ta flera månader.

Svar på tråden Hur sover era 9 åringar?