Inlägg från: Flansen |Visa alla inlägg
  • Flansen

    Vi med BIM September 2017

    Hej tjejer! Jag hoppar gärna in om jag får:) andra försöket med andra barnet. Har bim 5/9! Kan knappt tänka på annat än dagen då man äntligen kan börja testa! :)

  • Flansen
    Elsisi skrev 2017-08-27 09:20:55 följande:

    Är nu på BIM -4

    Skulle vänta med att testa till BIM men det räckte lite molvärk så började jag testa - herre Gud så dåligt tålamod man har!

    Översta testet är fredag och de två i mitten lördag och så idag,söndag, längst ner.

    Undrar om det bara är torkstreck?

    På det nedersta kunde man ana något även innan det torkade, men kan lika gärna vara stirrsymptom :)


    Jag tycker man ser nåt på alla! :D Jag ska också testa tidigt, kan inte hålla mig! :) Har BIM måndag eller tisdag 4-5 sept och ska börja testa mig på torsdag. Känner dock ingenting alls. Tycker alla har molvärk och grejer från väldigt tidigt men jag känner mig precis som vanligt. :(
  • Flansen
    Elsisi skrev 2017-08-27 22:14:30 följande:

    Tack Flansen.

    Hoppas på att vi alla får lycka! :)

    Ibland tänker jag att det är tur att jag har ett jobb att gå till på vardagarna. För på helgerna tänker jag bara preggotankar när det närmar sig bim. Och ska tilläggas att jag bara är inne på andra månaden med att försöka på riktigt med barn nr 2.

    Så med det sagt tog jag ett early predictor tidigare idag.

    Syntes inte mycket...

    8 timmar senare ser det ut så här:

    Strecket ser inte rött ut tyvärr, och jag förstår såklart att det är ett torkstreck. Men testade förut med early predictor och då gav det inget utslag efter heller. Skumt..

    Dessutom hände något märkligt nyss, min man frågade "skriver du på familjeliv" varpå jag blev stum och sen började bortförklara mig och gömde telefonen. Varken han eller jag väl aldrig att jag skulle bli en FL-människa, men här sitter man ändå :) ganska trevlig ändå med andra kvinnofolk som förstår vad man går igenom så att man inte behöver tjata hål i huvet på gubben!


    Precis samma situation här, inne på andra försöket med andra barnet och känner mig redan som en smått galen människa. :) kan knappt tänka på annat än hur gärna jag vill plussa. Åh vad märkligt med testet. Precis ett sånt ska jag ta på torsdag. Hoppas du får ett tydligt plus om nån dag!
  • Flansen
    Snultan skrev 2017-08-28 08:48:50 följande:

    Nä hoppas den håller sig undan! För oss alla!

    Jag vet inte vad jag ska tro.. har haft ömma bröst, ryggvärk, ökade flytningar, extrem trötthet, känner mig lite småsjuk/frusen, lätt illamående/proppmätt, molvärk, känningar i livmodertrakten, kände äcklig lukt när jag va ute med hunden imorse men de kanske va på riktigt haha


    Låter ju sannerligen som tidiga symptom:) ökade flytningar är det enda jag har av det. Jag brukar aldrig ha så mkt flytningar mellan äl och mens förutom typ 2 dagar innan mens. Nu har jag haft det enda sen äl. Så mkt att jag ibland verkligen känner hur det rinner till haha.
  • Flansen
    Snultan skrev 2017-08-28 09:00:41 följande:

    Flera som försöker få andra barnet ser jag :) hur gamla är era?

    Vi har en kille på snart 4 år. När vi fick honom tänkte vi att än så länge räcker det gott med 1 barn. Ingen brådska. Vi började oxå plugga båda två efter att han började på dagis. Det var väl för ca 1,5 år sen som drömmen om ett till barn väcktes.

    Jag kommer själv från en stor familj, har 9 syskon, och tro mig det har både sina för och nackdelar. Men de jag tänker mest på är den här åldersskillnaden, många skaffar ju barn tätt för att dem ska ha glädje av varann. Jag tänker inte riktigt så. Nu märker jag dock på min son att han hade mått bra av ett syskon eller åtminstone haft sina kusiner nära (de bor 50 mil bort). Men jag glädjs iaf lika mkt åt mina syskon nu i vuxen ålder och den äldsta är 36 och den yngsta 9. Så åldersskillnaden är inte så viktig för mig. Dock blir det ju en ca 5 år mellan sonen och ett ev syskon och där tänker vi att vi nog kommer försöka få till en trea ganska nära inpå tvåan. Just för att man inte vet hur lång tid det kan ta. Men de blir inga 7 barn som mina föräldrar har iaf haha (de är alltså skilda, har 4 gemensamma och 3 vardera)


    Vår tjej är precis 2 år. Resonerar som du angående åldersskillnad :) vi vill ha runt 3 år minst mellan våra barn men det gör egentligen inget om det blir mer. Men nu när man väl har börjat försöka så blir man ju otålig direkt ändå:)
  • Flansen
    MisseKido skrev 2017-08-28 22:14:29 följande:

    Hej! Hoppar in här. Har inte försökt aktivt att bli gravid men vi har pratat lite om en trea och hade oskyddat för första gången för c.a en vecka sedan och tror att det var runt ägglossning. Så ifall det tagit sig så blir BIM runt den 4/9. Ni som har samma datum för BIM när kommer ni testa första gången?


    Jag har samma datum som dig (eller ev 5/9) och jag kommer kaaanske testa på torsdag och fredag med predictor early och ett annat testa tidigt. Trots att jag vet att det förmodligen knappt kommer synas något OM det är positivt. Kul med samma BIM :)
  • Flansen
    MisseKido skrev 2017-08-29 08:25:52 följande:

    Med mitt första barn testa jag första gången på BIM-dagen positivt. Med mitt andra testade jag någon dag före och fick negativt men sedan positivt kanske dagen före BIM. Men nu vill jag helst testa så tidigt som möjligt! Har bara två tester så kanske det blir torsdag eller fredag första testet och vänta med det andra till BIM-dagen.

    Ni får uppdatera hur det går med testerna :)


    Ja vi får uppdatera varandra här om vi testar . :)
  • Flansen
    lyckligast80 skrev 2017-08-29 08:29:04 följande:

    Har BIM 4/9 men kommer inte testa innan. Gjort det dem tidigare gångerna och man (jag) blir så besviken när det är negativt, sen kommer tant röd och besvikelsen kommer igen:/ Så nu kommer jag vänta. Fast det kliar i fingrarna att köpa ett test....


    Ja det är ju så, egentligen är det ju kanske bättre att vänta just för den skull. Jag har bestämt att jag ska vänta till BIM nästa försök om det inte tar sig nu. :)
  • Flansen
    Elsisi skrev 2017-08-29 16:25:29 följande:

    BIM -2 ungefär

    Ni som kommenterade hade rätt!

    Testade negativt med samma typ av test i förrgår.

    Hoppas det hålller hela vägen :)

    Idag kom också illamåendet!


    Åh grattis!! Tog du inte nåt annat test också för nån dag sen där man kunde ana ett streck? Vilken dag var du på då? :)
Svar på tråden Vi med BIM September 2017