Inlägg från: Charlieellerså |Visa alla inlägg
  • Charlieellerså

    Vi med BIM September 2017

    Äl i dag verkar det som då stickorna var starka i går och svag i dag. Första försöket att få till en liten fyra. Har bim den 7/9. Ver inte vad vi ger oss in på med fyra barn men känner att vi vill ha ett syskon som är nära i ålder med vår yngsta.

  • Charlieellerså
    Naniismamma skrev 2017-08-27 23:30:29 följande:

    Åh va spännande .. jag är på 2 försöket nu till 5e och sista barnet :D


    Härligt att höra att det finns fler som vill ha många barn :) Hoppas på lycka för oss bägge. Tror fyran blir sista här då min biologiska klocka snart sätter stopp ( 37 nu)
  • Charlieellerså
    Archimedes skrev 2017-08-31 10:39:38 följande:

    Usch jag tror inte att detta lilla plus kommer stanna :(. Fick en mörkare flytning igår och så har jag en molande mensvärk. Nu väntar jag bara på att mensen ska komma :(. Jag som började släppa tankar på missfall igår eftermiddag så kom detta på kvällen. Är på bim-4 så det enda är väl att vänta. Jag kommer aldrig data mig innan bim igen iaf!

    Borde jag testa imorgon för att se om strecket blivit starkare? Eller ska jag vara släppa allt och se vad som händer nästa vecka?


    Håller timmarna att plusset förblir
  • Charlieellerså

    Äl + 7 i dag ( utifrån Äl-test) Egentligen vore det mer optimalt att plussa om någon månad ( enligt förnuftet) men känslan vill förstås ha ett plus denna månad. Det är en liten fyra vi hoppas på. Med sista barnet tog det 7 månader så jag misstänker att vi får ha tålamod denna gång med

  • Charlieellerså
    Vick skrev 2017-09-01 11:25:47 följande:

    Hej!

    Har haft ÄL-flytningar i början på den här veckan, och har haft sex både innan och under tiden. Igår fick jag UVI (pga oskyddat o glömde kissa efter sex, blääääää så tråkigt!) och var till vårdcentralen. Läkaren frågade om jag var gravid och jag svarade att det vet jag inte än, borde ha ÄL nu och förhoppningsvis har det tagit sig. Då bad hon om ett gravtest från Lab och det visade negativt. Jag lämnade urinprov och "stick-i-finger"-blodprov.

    Visst borde ÄL +2 (ca) vara för tidigt även för läkare att se? Någon som vet? Eller är det bara att ge upp hoppet redan nu och vänta en månad!? :(


    Det låter osannolikt att det ska hunnit bli synligt på blodprov på 2 dagar. Det kan ju ta många dagar innan ägget fäster....
  • Charlieellerså
    Jk90 skrev 2017-09-01 21:02:44 följande:

    Tredje försöket, första barnet!

    Har BIM 2/9. Hade tänkt vänta med att testa som tidigast då, MEN efter att ha mått sisådär några dagar bestämde jag mig spontant för att ta ett test idag efter jobbet. .. och det var ett plus! :)


    Så roligt, grattis : )
Svar på tråden Vi med BIM September 2017