• Elliot1

    Vi med BIM i augusti

    Hej! Skriver av mig lite här, är med i en annan augusti-tråd där det regnar in bilder på positiva test ;)

    Jag tog ett test idag som var uppenbart negativt. Blev så sjukt besviken, vet egentligen inte riktigt varför. Kanske för att detta var första månaden när jag och sambon verkligen pratade öppet om ÄL.. Hade en jäkla massa sex under den veckan jag hade ägglossning. Har haft oskyddat sex sen januari 2017 men oftast är det bara jag som vetat om de fertila dagarna och vi har sagt att "blir det nåt så blir det nåt". Har dessutom varit ganska oregelbunden sen jag slutade med minipiller. Har haft typiska menssymtom i flera dagar men mensen lyser med sin frånvaro. Ont i brösten, spänningar i rygg och mage. Trodde verkligen jag var gravid..

    Har egentligen BIM på tisdag så visst, kanske är det för tidigt att testa.. Men ändå blev jag så otroligt besviken just denna månad :(

  • Elliot1
    33villbligravid skrev 2017-08-06 20:27:38 följande:

    Hej! Jag ville bara säga att jag förstår dig jättebra! Hoppet är ju inte ute om du har BIM först på tisdag. Och också om det inte blir ett plus nu så ordnar det sig nog förr eller senare! Kram på dig!


    Tack så mycket för uppmuntran :) Visst har du rätt, ingen idé att analysera resultat ännu. Men man blir ju så besviken för stunden.. Då är jag ändå än av de som försöker säga till andra att INTE testa innan BIM. Men idag gick jag på magkänsla.. Well Well, återstår att se :)
  • Elliot1

    Alltså jag förstår inte varför jag är sååå otålig just denna månaden!! Tänker typ inte på något annat än att mensen ska komma.. Brukar kunna vara rätt avslappnad och tänka att om det inte blir något nu så fortsätter vi bara försöka. Men nu är jag typ besatt :/

    BIM imorgon, har mensvärk vilket jag typ haft från och till en vecka. Tog ett test igår (Apotekets egna) som var solklart Negativt. Därför vill jag bara att mensen ska komma nu så man kan bryta ihop, komma igen och köra vidare.

    Suck!!!

  • Elliot1
    Kaksmulor skrev 2017-08-07 18:27:39 följande:

    Skickar lite pepp, det finns ju fortfarande hopp. Jag tänker att man måste få lov att bli besviken och ledsen, det är ett stort och (för en själv och partnern) viktigt beslut. Pratar ni om besvikelsen? Jag har ingen egen erfarenhet av försök, vi är på första försöket. Jag kan bara tänka mig att man blir mer och mer ledsen, frustrerad och besviken. 


    Jo det finns såklart hopp men så som kroppen känns så kan ju liksom mensen bara få komma så man slipper tänka.. Har så svårt att tro att den inte skulle dyka upp.

    Klart man för vara ledsen! Sen tror jag det är viktigt att man inte låter livet kretsa kretsa kring detta, hur stort det än är. Det kan ta väldigt väldigt lång tid och man mår bara dåligt över att stressa med det.. Med all respekt till de som försökt väldigt länge såklart!

    Vi har kört oskyddat sen januari men de första månaderna var det mer "vi får se om det händer nåt".. Först nu under sommaren vi börjat försöka mer på allvar. Så visst kan det ta mycket längre tid än såhär.. Är bara extra känslig denna månaden, tror det var för att jag fick en magkänsla att nu jäklar tog det sig :) Nu när jag har alla symtom på mens så dör det hoppet liksom ut..
  • Elliot1
    HannaPanna92 skrev 2017-08-08 16:51:52 följande:

    Har under dagen fått en extrem stigning på äl testen, så räknar med att det sker senare ikväll eller inatt!

    Kan detta ägget vara lyckoägget tro? det måste det vara!

    Jag känner mig fortfarande helt blåst på detta dock... är det så att ägget släpper inatt eller inom 12-48h?

    I vilket fall som helst så blir det till att mysa på nu i dagarna!


    Spännande! Stort lycka till.. Oavsett om hur många timmar ägget släpper så är det ju störst chans att bli gravid om man har sex dagarna INNAN ägget släpper samt dagen för ägglossning. Så jag säger såhär - på det bara fr.o.m. idah och några dagar framåt!!! :)
Svar på tråden Vi med BIM i augusti