Inlägg från: 33villbligravid |Visa alla inlägg
  • 33villbligravid

    Vi med BIM i augusti

    Hej alla!

    Försöker också bli gravid. Räknar med mens vilken minut som helst, sedan kör försök nr 5 med första barnet igång.

    Har under våren testat Rosenrot i en cykel, för mig resulterade det i att ÄL kom mycket tidigare än beräknat redan på CD 10 eller 11, brukar har ÄL typ CD 13.

    Dock blev jag inte gravid. Tänkte då att det kanske för mig gjorde att äggblåsan mognade för snabbt, men men ... har inte blivit gravid på de andra försöken heller trots att jag vissa cykler druckit grapejuice, skurit ner på kaffe etc.

    Börjar tro att effekten av dessa "husmorsknep" inte har någon effekt på mig ... 

  • 33villbligravid
    HannaPanna92 skrev 2017-07-29 12:14:05 följande:
    Tror inte heller ett skit på "husmorsknep".. Har under 15 försök dragit ner på kaffe, alkohol, ätit mycket grönsaker, rört på mig varje dag, ätit vitaminer, testat Rosenrot, progesterAll kräm. Och det har inte tagit sig på mig en enda gång.

    Men eftersom du bara försökt i 5 månader så bör du inte heller ge upp, det är "normalt" att det kan ta upp till ett år.

    Själv räknas jag nu som ofrivilligt barnlös..

    Jag håller tummarna för dig!
    Fan, det är nog så orättvist ibland :/ Håller tummarna för dig med! Det positiva är ju att de allra flesta som söker hjälp blir gravida till sist. 

    Vet inte helt i vilket skede ni är - men hoppas ni får den hjälp ni behöver!

    Du är sjukt tuff som orkar kämpa!

    Skrev i min dagbok efter senaste försöket att "försöka bli gravid och inte lyckats är det tyngsta och svåraste jag någonsin varit med om. Önskar det inte ens min värsta fiende". Och då vet jag ju att jag inte ens försökt så länge ännu ...
  • 33villbligravid
    HannaPanna92 skrev 2017-07-29 15:51:34 följande:
    Tack för de fina orden. Varje dag är en kamp att inte ge upp. Vi blev inskrivna för utredning i maj men då det är extremt lång kö så får vi inte tid förrän i december. Det gör ont i mitt hjärta att inte veta vad felet är och så är jag tvungen att behöva vänta så länge bara för att få ett svar.

    Får jag på svart och vitt vad som är fel tror jag att jag kan hantera väntan mycket mer än idag.
    Ja - det förstår jag! Det svåraste är just väntan och ovissheten..

    Kan du dra igång med något annat projekt medan du väntar? För att få tankarna på annat håll åtminstone en stund? Typ ngt träningsprojekt eller lära dig ett nytt språk eller vad som helst du gillar men inte alls handlar om graviditet eller barn.

    Tänker själv att måste balansera upp mitt liv så att inte allt snurrar kring äl,bim och fertilitet.
  • 33villbligravid
    Elliot1 skrev 2017-08-06 15:55:23 följande:

    Hej! Skriver av mig lite här, är med i en annan augusti-tråd där det regnar in bilder på positiva test ;)

    Jag tog ett test idag som var uppenbart negativt. Blev så sjukt besviken, vet egentligen inte riktigt varför. Kanske för att detta var första månaden när jag och sambon verkligen pratade öppet om ÄL.. Hade en jäkla massa sex under den veckan jag hade ägglossning. Har haft oskyddat sex sen januari 2017 men oftast är det bara jag som vetat om de fertila dagarna och vi har sagt att "blir det nåt så blir det nåt". Har dessutom varit ganska oregelbunden sen jag slutade med minipiller. Har haft typiska menssymtom i flera dagar men mensen lyser med sin frånvaro. Ont i brösten, spänningar i rygg och mage. Trodde verkligen jag var gravid..

    Har egentligen BIM på tisdag så visst, kanske är det för tidigt att testa.. Men ändå blev jag så otroligt besviken just denna månad :(


    Hej! Jag ville bara säga att jag förstår dig jättebra! Hoppet är ju inte ute om du har BIM först på tisdag. Och också om det inte blir ett plus nu så ordnar det sig nog förr eller senare! Kram på dig!
Svar på tråden Vi med BIM i augusti