• Vixens

    Vi med BIM i augusti

    Hej på er! Hoppar in här jag med. Slutat med piller i april efter 8 års användning. Mensen kom igång som den skulle direkt och vi har sen dess försökt lite halvhjärtat. Försökte "på riktigt" första gången i juli men det tog sig inte. Försök nr 2 nu då. Har ÄL 7/8 och BIM 22/8 så nu håller vi på för fullt! Hoppas så innerligt att det ska bli nått denna gång! Har haft barnlängtan i 3 år men har väntat in att sambon ska vara redo. Håller tummar och tår för oss allihop! :)

  • Vixens

    Vad många vi är som väntar på den 22/8! Kul att slippa längta och känna efter ensam, då vänner och familj inte vet om att vi försöker. Någon mer än jag som tycker att det känns kluvet att inte berätta för nära och kära att vi försöker?

  • Vixens
    babyspenat skrev 2017-08-05 18:55:22 följande:
    Jag har berättat för mina närmaste vänner, samt lite halvt till mamma. Så hon skulle nog inte bli förvånad när och om det blir. Känns ändå rätt bra. Kunde inte låta bli att delge nyheten :)
    Tack för alla svar :)
    Jag har ju liiite svårt att hålla det "hemligt" för jag vill gärna kunna prata med mina vänner och familj om det, samtidigt som jag är rädd att det genererar till extra press att bli gravid. Med många frågor om hur det går osv. Någon av er som har upplevt det?

    Jag vill ju gärna skrika rakt ut att "JAAA nu har vi äntligen startat verkstan!!" Hahaha :)
  • Vixens
    babyspenat skrev 2017-08-05 23:36:42 följande:
    Förstår hur du menar, har också tänkt på det där med press. Än så länge känner jag inte av det. Hittills är det bara en som frågat hur det går. Nu är vi ganska tidigt i processen. Kanske blir mer jobbigt sen när det gått ett tag. Å andra sidan kommer man ju då ha folk runt sig att prata med om det :) det är lite kluvet, men personligen ångrar jag inte att jag berättat :) sen kan man ju alltid be om att de som vet inte frågar så mycket, utan låter ämnet istället tas upp av en själv. "Hur går det?"-frågan behöver egentligen inte mina vänner ställa, då jag kommer berätta för dem när jag är gravid, om jag får äran att bli det :) om jag inte tagit upp något, så indikerar ju det på att vi fortfarande försöker, så då behöver de inte fråga ;)
    Jo det är ju sant det du säger med att dom inte behöver fråga massor :) Tror jag ska släppa bomben för våra närmsta(!!) Dom som alltid säger lite undrande- "när ska ni skaffa barn?" Nästa gång ska jag bara svara att vi håller på ^^ (Dom kommer tappa hakan)

    Tack för att du delar med dig!

    Måste bara få skriva av mig, Är så nervös nu inför denna äl (imorgon enligt app), har sexat 1:a,3:e,4:e,5:e o idag. Hoppas hoppas hoppas att det blir något!!! Hur tidigt kan man testa sen? Någon som har koll på det? :) bim är ju inte förrän den 22:a, känns så otroligt långt att vänta tills dess!
  • Vixens
    babyspenat skrev 2017-08-06 23:21:01 följande:
    Vad kul! :D så länge det känns rätt :)

    Håller verkligen tummarna för dig! Önskar att vi också hade varit så pass aktiva den här månaden, haha! Vi har mer kört på varannan, var tredje och någon gång var det fyra dagar emellan. Får hoppas att hans simmare är långlivade :D
    Håller tummarna för dig med!! :D När jag var 18 hade jag oskyddat sex 1 gång, blev gravid. Tyvärr fick det resultera i en abort men om jag blev gravid efter ett ligg så borde ju både du och jag (och alla andra som kämpar) få till det nu, kan man tycka haha :)
    Hejar på oss allihop! <3
  • Vixens
    babyspenat skrev 2017-08-07 17:57:43 följande:
    Ja, gud ja. Kan räcka med bara en gång också. Låter tufft med abort. Hoppas du blir gravid snart igen!

    Hejaaa! Hade varit så underbart! Enda jobbiga är ovissheten mellan äl och bim, tycker jag. Kan t.o.m. bli lite deppig under den här perioden. Känner efter mycket och tänker på det konstant nästan. Tyckte det var en mycket gladare period mellan mens och äl ;) hur hanterar du ovissheten mellan äl och bim?
    Ja jag håller med, jag är inte alls bra på att hantera den ovissheten! Blir också lite nere, ena dagen tänker och känner jag mig jätte gravid och andra dagen slår det runt och jag tror inte alls att jag är det.

    För min del resulterar ovissheten i humörsvängningar också, men min sambo är förstående <3
    Men något jag gör för att fördriva tiden är att planera babyrummet, fundera på namn ect. För oavsett om det blir något eller inte så kommer det bli en bebis nån gång :D

    Försöker verkligen att inte känna efter för mycket men det är svårt!! Tiden går mycket fortare mellan mens och äl, och är betydligt mycket roligare ^^

    Hur gör du för att få tiden att passera dom evighets-dagarna? :)
  • Vixens
    babyspenat skrev 2017-08-07 18:38:57 följande:
    Exakt så för mig med, pendlar! Eller hur, så man får tänka ;) att det kommer bli!

    Jadu, just nu har jag ingen strategi :) är förkyld nu också så då känns det som att det blir mer tid att bara tänka. Tänker att det kanske vore bra att hitta på saker som håller bebistankar borta ;) önskar jag blir frisk snart så jag blir mer pigg på att hitta på saker :D hade gjort mig gott, tror jag. Haha.
    Usch då, krya på dig!
    Hahaha, Ja tiden går ju iaf fortare mellan äl och bim om schemat är fullt! :)
    Hoppas du är piggare snart!
  • Vixens
    babyspenat skrev 2017-08-08 12:45:34 följande:
    Tack så mycket! :D börjar känna mig bättre nu, hurra! Så känner mig gladare trots väntan ;) vi får försöka ha tålamod nu och hålla ut! Måste ju ha roligt under tiden också :)
    Skönt att höra :)

    Nu har 1 dag passerat iaf, bara 13 kvar ^^
    Nedräkningen har börjat! :D
  • Vixens
    babyspenat skrev 2017-08-09 21:44:59 följande:
    Haha, önskar dig en fin väntetid dessa 12 dagar! :) jag har 7 dagar kvar, men tänkte försöka vånta in mensen innan jag testar. Tänkte utgå från att den kommer, men vi får hålla tummarna att den inte gör det ;) har du tänkt någon särskild dag du ska testa dig?
    Det låter klokt :) Jag planerar också att vänta tills bim, kanske en eller två dagar efter om det är så att den inte dyker upp så testar jag då. (Om jag kan hålla mig!) Risken med att testa tidigare är ju att testet blir negativt och då blir man ju lika besviken ändå. ;)

    Har du haft några känningar av nått slag än? :)
  • Vixens
    babyspenat skrev 2017-08-16 23:53:29 följande:

    Bim idag och ingen mens. Det som varit annorlunda i jämförelse med förra månaden är att jag har haft och har en annorlunda känsla i nedre delen av magen. Har haft huvudvärk flera dagar i rad också. Får se. Väntar in mensen :)


    Håller verkligen tummarna! :)
  • Vixens
    babyspenat skrev 2017-08-17 23:21:09 följande:
    Åh tack! Och detsamma! Är på bim+1, testade negativt i eftermiddags, men mensen har inte kommit än. Så det finns kanske hopp ;) har fortfarande den där känslan i nedre delen av magen, kanske det är det som kallas molvärk btw :) sen fick jag en väldigt ljust brun flytning idag. Kom inget mer därefter, hmm. Får se hur det artar sig!

    Vilken dag är du på nu och hur känner du dig? :)
    Såg att den kommit, bara fortsätta försöka och tänka positivt :) Nästa månad kanske är er månad ;)

    Jag är på bim -4 och har inte några speciella känningar. Har varit trött denna vecka men gissar att det beror på att jag är tillbaka på jobbet efter semestern ;) haha!

    Jag har bestämt att jag ska sluta analysera alla kroppens signaler och bara invänta en utebliven mens. Men jag hoppas såklart!! :D
  • Vixens

    Jag får tråkigt nog hoppa över till en av september-trådarna då mensen kom idag, en dag förtidigt men då slapp jag ju vänta på besvikelsen.
    Nu är det bara att ta nya tag till nästa äl.

    Lycka till allihopa! <3

Svar på tråden Vi med BIM i augusti