Ni som använt Nan sensitive eller Nan PRO 1
Men får man verkligen blanda och ha kvar hela dagen?
läser man på förpackningen så står det ju uttryckligen att man inte bör spara färdigblandad ersättning? eller är det jag som missuppfattar?
1. Rengör och koka flaska, napp och lock några minuter. Förvara övertäckt till nästa mål.
2. Koka upp vatten från kallvattenkranen, låt koka några minuter och svalna till ca 40°C.
3. Häll vattnet på flaskan och tillsätt rätt antal strukna mått pulver i förhållandet till vatten. Se tabell på förpackningen.
4. Tillslut flaskan och skaka tills allt pulver löst sig. Prova att blandningen inte är för varm. Smaka alltid själv före matningen. Spara aldrig rester av NAN Pro 1 till nästa mål.
den sista punkten borde väl gälla även om man kokar upp vatten och blandar så man har till flera måltider?
på vår bvc ger de rådet att blanda nytt varje måltid.