Forum Sorg - änglarum
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Mist partner i självmord

  Tis 10 jul 2018 04:27 Läst 11989 gånger Totalt 12 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Nattugglan) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Nattu­gglan)
  Återställ
  Tis 10 jul 2018 04:27 #11
  Sporthoj66 skrev 2018-07-10 03:45:11 följande:

  Jag försökte med psykolog, mediciner, resa bort...arbeta, träffa folk. Inget hjälper. Min flickvän vill hjälpa men det kan hon ju inte. Mn andra son som är 14 har jag god relation med men han är uppvuxen och bor med sin mamma och jag komner inte att vara till någon nytta för honom, så som det är. Jag är 52, statistiskt sett har jag en 25 år av smärta och bottenlös sorg och skuld för att jag inte gjorde nog.

  Det känns nog så för en patient med dödlig sjukdom när han efter en tid accepterar sin död som kommer om någon månad. Det är ok, det är så det blir och äntligen får jag ro. Imorgon åker vi tbx till Sthlm efter 3 v i Mexico. Alla affärer ska göras i ordning nu.

  Alla hanterar vi tunga förluster på olika sätt. Jag antar att jag inte tillhör de somär starka nog. Det är ok. Allla kan inte vara starka.


  Du kommer alltid vara till nytta för din andra son som fortfarande är i livet. Det kvittar om han bor hos sin mamma. Du är fortfarande hans far.

  Du behöver inte vara stark. För vad är egentligen stark? Att bita ihop och jobba på som vanligt och inte känna någon smärta?

  Acceptera din sorg. Se inte dig själv som svag. Du är bara en människa.

  Kontakta vården igen. Träffa en annan psykolog. Testa en annan medicin. Det är inte ovanligt att behöva prova sig fram i djungeln av mediciner.

  Att resa och arbeta kommer inte hjälpa dig. Det är tillflykter. Du behöver acceptera din sorg.

  Du skulle nog behöva träffa andra i din situation, föräldrar som mist ett (eller flera) barn. Se vilka stödgrupper som finns i närheten av där du bor. Dessa människor kommer förstå dig.

  Jag beklagar sorgen. Din sorg kommer du bära med dig för resten av ditt liv, men skulden du känner kan minska. Du dömer dig själv för hårt.

  Du älskar din son. Det märks tydligt. Din son visste hur mycket du älskade honom. Men överdosen var oavsiktlig. Det har inget med dig att göra.

  Skyll på langaren som kan ha blandat ut drogen med något direkt dödligt. Langaren kan ha bytt ut drogen mot fentyl, det är dödligt i små, små doser. Många ggr säljer langare fentanyl och säger att det är heroin för då kan de ta mer betalt. Skillnaden är att det behövs betydligt mindre mängd fentanyl för att det ska bli riktigt farligt.

  Du kan inte skydda dina barn från allt ont i världen, men jag är övertygad om att du försökte.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll