• Lola22

    Hjälp!! Är min kille gay?

    Jag behöver ER hjälp, dels om ni tror min kille är bi/gay och hur jag ska ta upp detta utan att det blir stelt?

    Vi båda är 23 & har varit tsm i drygt ett år min kille ser väldigt bra ut och han får mycket uppmärksamhet av tjejer OCH killar. Under tiden vi har varit tsm har säkert minst 3 gaykillar visat intresse för honom. Han säger efter att han blir obekväm av det.

    Hans grisigaste macho kompis vet jag att han har hånglat med på fyllan "som en kul grej" när dom varit yngre.

    Han är väldigt mån om sitt yttre och har både bra inredningssmak och klädsmak.

    När han dansar och ibland hans kroppsspråk är mer feminint, han föredrar gärna att sitta med korsade ben över varandra.

    När vi har sex så gillar han att bli stimulerade vid hans g-punkt (vilket dock jag var denna pushade i att börja göra)

    Han kan även säga att han tycker killar är snygga bara sådär random men det gör han med tjejer också.

    Jag upplever dock att han pratar om bög/gay osv ganska mkt men vet ej om det är för att jag tänker på det här hela tiden?

    Snälla hjälp mig. Ser ni detta som varningssignaler och hur ska jag ta upp detta med honom?

  • Svar på tråden Hjälp!! Är min kille gay?
  • Lola22

    Ja, alltså om han blir attraherad av killar också. Jag har alltid dejtat stereotypisk män innan som jag aldrig ens behövt tänka i dom här banorna..

    Om han skulle vara bi-sexuell vet jag inte hur jag skulle reagera. Låter kanske trångsynt men vet faktiskt inte hur jag skulle handskas med det.

    Hur som haver hur tar jag upp detta med honom? Jag älskar honom och vill att han ska må bra dvs om han är bi vill jag att han ska kunna vara öppen med det. Jag är dock väldigt rädd att förolämpa honom med detta. Så hur tycker ni att jag ska komma in på detta ämne och ha kommunikation? Jag vill absolut inte "anklaga" honom utan bara få ett svar

  • Lola22

    Tack för dina utförliga svar - uppskattas! Det stämmer vi har aldrig diskuterat läggning då jag utgått från att han är hetero till en början iaf...Vi pratar mycket om vad vi är i vår relation (vi bor tillsammans och pratar mkt om en framtid).

    Jag vågar fråga honom men är rädd för att han ska ta illa upp och ev bli arg (fördomsfullt men känns som att heterokillar skulle ta illa vid sig). Men som du nämner kan det i vårt fall vara bra att diskutera fantasier och relationer överlag och sedan få fram ett svar.

Svar på tråden Hjälp!! Är min kille gay?