• Anonym (Bikil­le)
  Äldre 12 Aug 16:08
  30813 visningar
  31 svar
  31
  30813

  Hjälp!! Är min kille gay?

  Lola22 skrev 2017-08-12 15:56:35 följande:

  Tack för dina utförliga svar - uppskattas! Det stämmer vi har aldrig diskuterat läggning då jag utgått från att han är hetero till en början iaf...Vi pratar mycket om vad vi är i vår relation (vi bor tillsammans och pratar mkt om en framtid).

  Jag vågar fråga honom men är rädd för att han ska ta illa upp och ev bli arg (fördomsfullt men känns som att heterokillar skulle ta illa vid sig). Men som du nämner kan det i vårt fall vara bra att diskutera fantasier och relationer överlag och sedan få fram ett svar.


  Men vänd på det lite då, säg att du drömde en sexdröm där du hade sex med en annan tjej, och fråga om han också drömmer sådana drömmar? Då har du liksom satt ribban och öppnat upp diskussionen på ett icke dömmande sätt, utan att direkt ställt frågan om hans sexualitet (för det är lite känsligt för vissa kilar och tjejer). Sen om han verkar väldigt avvisande mot samkönat sex kan du ju alltid vifta bort det med att det bara var en konstig dröm och att du minsann inte tänder ett dugg på tjejer i verkligheten (Jag bara antar att du är hetero).

  Överlag så är väldigt många tjejer extremt negativa till just bisexuella killar, finns många trådar om tjejer som aldrig skulle vara ihop med en sådan kille just för att hon kanske inte uppfyller hans sexbehov fullt ut. Jag är inte förvånad att han inte sagt något om det.
 • Anonym (Bikil­le)
  Äldre 26 Dec 16:19
  #24
  +1
  Anonym (Anna) skrev 2017-12-26 16:11:40 följande:

  Jag har träffat en underbar man vi båda är 45+,vi satt och pratade lite om allt möjligt,så berättade han att han är bisexuell,jag har inget i mot det,känns konstigt bara att vi gillar samma typ av killar är så himla rädd att han ska lämna mig,är det någon som har något bra tips?


  japp. Sluta noja. Att han är bisexuell betyder inte att han är sexuellt frisläppt o den otrogna typen. Se det som en fördel, skulle du vilja ha en trekant med två killar är ju chansen stor att det blir bra....
Svar på tråden Hjälp!! Är min kille gay?