Inlägg från: Anonym (Släpp honom.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Släpp honom.)

    Efter sexet

    Har han fortfarande inte hört av sig så förlåt, men bespara dig själv energi och bara lägg ner detta projektet. Oavsett om han var desperat efter ett ligg till den grad att han förförde dig med godnatt-sms osv i 3 månader, så dög det inte att höra av sig efter sexet, och då känns det inte som att det är helt rätt. 
    Nej, vänta inte. Du kan höra av dig själv, om du känner att det är värt en sista chans, men har han inte haft tillfälle att skriva ett kort "allt bra?"-sms eller så så nä du.. 
    Slösa inte mer tid på honom. Skulle han höra av sig i veckan, eller om han svarar om du skulle skriva till honom, och han skulle ge en anledning till att inte ha hört av sig efter så är det förstås en annan femma. 

  • Anonym (Släpp honom.)
    Anonym (Efter sexet) skrev 2017-08-21 07:39:37 följande:

    Mmm. Det sjuka är att han visade tendensern på svartsjuka. Hur kan spela så långt? Han brukade även spela lite svår ibland. Skitsamma.

    Jag skickade igår ett meddelande: det verkar som att du inte har intresse för mig, om det är så då tar det slut här.

    De flesta brukar ju bara skippa osv men jag känner att jag tar den andra vägen och inte tänker gömma mig haha. Så har vi istället dissat varandra än att jag är en som rinner ur sanden tjej.


    Hade nog också gjort så. Rakt på sak bara, slipper han vela över om han ska höra av sig med ett mjekigt "sorry men blabla"-sms. Slösa inte mer energi på det nu Glad
  • Anonym (Släpp honom.)
    Anonym (Velig) skrev 2017-09-08 10:16:25 följande:

    Nej ts, passa dig för honom... att dyka upp efter en hel månad, handlar till 99.9 % om att personen bara vill ha sex igen.... Hade han verkligen brytt sig så hade han väl inte kunnat undgå att ta kontakt under så lång tid?

    Killar som betee sig så där brukar ha nån form av "issues", = player, velig, känslomässiga problem, etc. Så håller tummarna att du inte lägger nån tid på honom.

    Det allra coolaste hade varit om du inte hade svarat alls. Då hade han fattat att han var "rökt" , på grund av sitt beteende...


    Håller med. Feta varningslampor på detta. Nu har det gått ett tag och han är sugen på mer sex.

    TS: Skit i att svara honom, lägg några sista minuter på honom då du blockerar honom på alla möjliga sätt - sen skiter du i honom. Då lägger du ju ungefär lika mycket tid på honom som han gjort på dig den senaste månaden!
    Hade han brytt sig HADE han hört av sig, så är det bara. Tycker man om någon så hör man av sig 1 vecka inom det att man haft sex för första gången, punkt slut. 

    Någon skrev om hämndsex. Kan tycka att det känns som ett dåligt förslag. Man ska väl ändå ha sex med någon för att man vill ha sex med just den personen för att man (oftast?) gillar personen. Att ha sex med någon för att göra någon annan illa känns lite fucked up. Han stal din tid och energi, låt honom inte stjäla ännu mer.
Svar på tråden Efter sexet