Inlägg från: Anonym (Ann O. Nymeria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ann O. Nymeria)

    Ni som varit otrogna men blivir avslöjade

    MR Human skrev 2017-08-25 14:15:48 följande:
    Jag skall själv strax iväg på en resa till ett ställe och då är det min tur! Jag längtar! Hon vet nog om det men har sagt att det är ok att jag är med andra bara jag stannar hos henne och försöker förlåta.

    Jag skiter i vilket. Livet är förstört i alla fall.
    Hoppas man dör snart så man slipper vara med om mer svek och förnedrelse.
    Jag är i ungefär samma situation som du, har fått veta att min man varit otrogen fast i vårt fall hände det relativt nyligen. Han har också sagt att jag har rätt att vara med någon annan. Känner som du, livet är förstört ändå oavsett hur det går nu, jag kan inte stanna hos ett otroget svin men vill inte leva ensam heller. Eller träffa någon ny för den delen, aldrig i helvete att jag utsätter mig för risken att drabbas av något sådant igen. Jag är inte ens 40 och känner att mitt liv är över på grund av att det jävla aset inte kunde behålla kuken i byxorna. 
  • Anonym (Ann O. Nymeria)
    MR Human skrev 2017-08-25 15:00:03 följande:
    Nä det är ju inte så lätt att lämna som alla tycks tro. Speciellt när man har barn och kåk och ett helt jävla liv tillsammans. 
    Det är just det. Tre barn varav två har egen häst, vi bor på hästgård idag och jag skulle inte ha råd att stalla upp hästarna på annat håll. Han skulle inte bo kvar själv på gården om jag lämnade så de skulle behöva stå på annat håll.
    Jag skulle inte kunna ha kvar hundarna heller, jag skulle inte ha råd med hunddagis och jobbar för långa dagar och för långt bort för att lämna dem själva hemma. 
    Så inte nog med att jag skulle rycka upp barnen från sitt hem och vänner däromkring, jag skulle dessutom beröva dem djuren som de älskar. Och barnen skulle få väldigt långa dagar på fritids och förskola. 

    Jag säger som du, MR Human, Livet är förstört i alla fall.
    Hoppas man dör snart så man slipper vara med om mer svek och förnedrelse.
  • Anonym (Ann O. Nymeria)
    MR Human skrev 2017-08-28 12:47:26 följande:
    Jag förstår precis. Det är väl därför det är så vanligt att många människor är olyckliga i sitt äktenskap men håller ut. Precis som jag! Jag vet att jag förmodligen skulle må mycket bättre om jag lämnade och jag vet att jag om ett par år skulle tänka tillbaka och tycka att det var det bästa som jag gjort i mitt liv.
    Jag vet allt det där - men jag orkar inte.. Jag går och är död istället på insidan och hoppas att någon skall komma med en magisk trollpinne och peka på mig och säga "aba kadabra" så är man lycklig igen.. Det är patetiskt å det grövsta!

    Åter till dig. Hur länge pågick hans otrohet? Var det med flera st eller var det med någon i din närhet?
    Personligen så tror jag nu efter min egen erfarenhet att jag skulle kunna förlåta om det var ett ONS med nån kille som jag aldrig känt. Jag skulle bli sårad såklart men det skulle inte totalt döda min kärlek. Är det däremot långvarigt och som i mitt fall med en kompis så går det inte att förlåta.. Hur gärna man än vill. Det är för mycket lögner!
    Två olika kvinnor, ett lite längre förhållande och ett där de bara träffades för sex några gånger. Inga i närheten utan han passade på att ha lite roligt när han var iväg med jobbet.
  • Anonym (Ann O. Nymeria)
    Anonym (bläää) skrev 2017-08-28 23:48:31 följande:
    Det var ett misstag men vi var utomlands bara tjejerna så jag tänkte att det skulle vara riskfritt. Bitchen och jag är inte officiellt ovänner utan vi ses ibland med gemensamma bekanta och jag har henne pliktskyldigt på facebook osv. Men vi är inte alls vänner som förr.

    Hon var dessutom mycket slampigare än mig på den där resan.

    Ja det är jobbigt att tänka så på vad som kunde ha vart om hon inte skvallrade eller åtminstone inte gjorde sina slamp-moves på honom under tiden vi grälade.
    Var hon i ett förhållande på den där resan? Om inte är det väl helt ok om hon var slampig?
Svar på tråden Ni som varit otrogna men blivir avslöjade