Inlägg från: Anonym (FaNtA) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FaNtA)

    Nu ska kvinnor som behållt barnet mot pappans vilja tjäna ännu mer pengar på mannen

    EnAnonumius skrev 2017-09-23 02:46:29 följande:
    För att detta skall bli hållbart motargument  från dig om det jag skriver så kräver det följande premisser..

    1) Jag skall ha nekat till att man kan bli gravid när man använder skydd.

    2) att jag skall ha påstått att skydd är 100% säkra.

    Nu har jag aldrig hävdat detta i något av mina inlägg. Så jag fattar inte varför du med en dåres envis het fortsätter att argumentera emot mig och samtidigt sitta och anklaga mig direkt och indirekt för saker jag aldrig har påstått eller insinuerat.

    Så om du SKA komma med motargument mot det jag skriver så lägger du av med att hitta på eget innehåll i mina texter, och sedan hålla _ditt egna_ "påhittade innehåll" vad jag skriver, och sedan håller det emot mig.

    Nej jag säger INTE att folk få tycka något annat. Men då ska de motargumentera mig för det jag faktiskt skriver och påstår. 
    Men det gör inte du,  du har rakt upp och ned suttit och läst min text och sedan suttit och tillskrivit mig påståenden/åsikter som jag aldrig har haft. du har ju till och med sjunkit så lågt som att ljuga om att jag utgår från att preventivmedel är 100% säkra, något jag aldrig har någonsin hävdat i denna tråden eller i någon annan tråd heller och kommer aldrig att göra det heller.

    Så du får gärna tycka att jag har fel om juridisk abort och diskutera emot mig.
    Dock så ger det dig inte rätten att ägna dig åt direkt ohederlig debatteknik som du sitter och gör för den saken skull.
    Vad är ditt problem egentligen?! För en läskunnig och hyfsat intelligent människa är det glasklart att varken Abby... eller någon annan skribent lagt några ord i din mun eller hittat på några påståenden. Håller  med om att det tycks vara dina enda argument så fort någon inte håller med dig, att folk lagt ord i din mun och hittat på saker. Snacka om ohederlig debatteknik!

    Som Abby påpekar i sitt inlägg ovan hamnar ditt resonemang om juridisk abort i ett Moment 22. Mannen ska enligt dig slippa betala underhåll om det kan bevisas att han tagit fullt ansvar för sina spermier (och försök inte påstå att jag lägger ord i din mun nu, för det är exakt vad du skrivit i flera inlägg. Jag skulle kunna vara lika skitnödig som du och leta upp alla dina inlägg och citera, men jag utgår från att du inte är dement utan minns vad du skrivit). Men en man kan ju inte anses ta fullt ansvar om han inte tar ekonomiskt ansvar.

    Så var hamnar vi då? Jo, i den fullkomligt glasklara konklusionen att juridisk abort är en våt dröm för män som vill pippa runt utan att behöva bekymra sig för följderna och kvinnor som aldrig behövt uppleva att de blivit gravida med en man som försöker smita undan sitt ansvar.

    Oavsett vilken kategori du tillhör borde du skämmas.


  • Anonym (FaNtA)
    Anonym (TS) skrev 2017-09-24 00:34:14 följande:
    Kan du inget annat än att sitta och göra tummen upp åt andras inlägg? Du startade tråden, vad sägs om att vara med och debattera ämnet? Bortsett från några få inlägg där du berömmer dig av att vara analytisk och att inte bara se saker och ting i svart-vitt (jo, tjena) har du mest bidragit med tummar.

    Jag förstår att det är i princip omöjligt att försvara din ståndpunkt (den är ju på alla sätt och vis felaktig) , men kom igen, gör ett försök!
Svar på tråden Nu ska kvinnor som behållt barnet mot pappans vilja tjäna ännu mer pengar på mannen