Inlägg från: Anonym (cassandraa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (cassandraa)

    Nu ska kvinnor som behållt barnet mot pappans vilja tjäna ännu mer pengar på mannen

    bra att äckliga män ska få betala mer! hade jag fått bestämma skulle de betala minst halva sin lön till kvinnan.. finns ingen ursäkt. om så kvinnan lovat att hon använder preventivmedel eller om hon så gjort hål på kondomen så är det fortfarande bara mannens ansvar att skydda sig.. finns ingen ursäkt från mannen när barnet sen kommer till världen. män som gnäller om att betala har ingen som helst rätt att gnäla när allt ansvar faktiskt ligger hos de!

  • Anonym (cassandraa)
    AbbyTheTabby skrev 2017-09-24 12:33:47 följande:
    Det kvittar om en kvinna använder preventivmedel eftersom inget preventivmedel är 100% säkert.

    Om en kvinna gör hål på kondomen är hon ett svin, men det fritar inte mannen från hans ansvar. Han kan använda egna kondomer som kvinnan inte haft möjlighet att förstöra, eller; för att vara riktigt på den säkra sidan, sterilisera sig.

    Eller så kan han göra som molly50 så klokt föreslår; helt enkelt låta bli att ha sex med en kvinna han inte kan tänka sig att få barn med. Detta gäller naturligtvis kvinnor också, för som sagt, det är bägges ansvar att försörja ett barn som bägge har avlat.
    jag håller med. mer män borde sterilisera sig eller ge fan i kvinnor. men om det blir barn är det mannens fel först o främst.. så antingen får de betala, mindre än vad de egentligen borde eller hålla sig undan sex överhuvudtaget..
  • Anonym (cassandraa)
    Anonym (Mella) skrev 2017-09-24 12:41:26 följande:
    Varför skulle det vara mannens fel först och främst?
    Det är bådas fel.
    för att det är alltid mannen som tvuget ska ligga.. det är mannen som har sperma som han sprutar i kvinnan. män överlag tar mindre ansvar och tänker bara på sex
  • Anonym (cassandraa)
    molly50 skrev 2017-09-24 13:00:41 följande:
    Så kvinnan har inget ansvar för att skydda sig,menar du?
    nej ansvaret ligger på mannen. men är kvinnan osäker på om mannen inte kommer betala så borde hon strunta i at ligga.
Svar på tråden Nu ska kvinnor som behållt barnet mot pappans vilja tjäna ännu mer pengar på mannen